Melyik fogorvost ajánlanátok Pécsen?
szia! én Radnai Tibort tudnám neked ajánlani! nagyon kedves, szimpatikus doki, és ami a lényeg kiváló szakember, megfizethet áron.a belvárosban, árkád mellett rendel. na kéne az elérhetőség nyugodtan irj provátban megadom a számát.
nekem 22hetesen tömte be 2 fogam.lehet kérni érzéstelenitést természetesn, bár ha annyira nem kell méylre furni nem feltétlenül muszáj,de ez a doki tudja megmondani biztosra.(én az egyikhez kaptam,a másikhoz nem kellett) egy rossz fog sokkal nagyobb problémát okozhat kezeletlenül,mint az az érzéstelnitő szuri:)
Én dr. Pálinkás Tünde és dr. Vajta László fogorvosi és szájsebészeti rendelőjét ajánlanám Pécs Kertvárosában. Nagyon kedvesek aranyosak, áraik is korrektek. Legkönnyebben interneten találjátok meg:
vagy [link]
Amúgy előtte voltam egy másik kertvárosi fogászaton is, ahol lehet hogy az interneten olvasott tömés olcsóbb, azonban a végösszeg több lett volna. Mivel a tömés árába nem volt benne a szigetelő réteg betétel és a polírozás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!