Zuglói fogászaton az Örs vezér téren melyik fogorvost ajánlanátok nekem?
Dr. Bánki Zoltán
Dr. Bollog Gábor
Dr. Bereczky Ildikó
Dr. Csorba Endre
Dr. Dobos Borbála
Dr. Hantos Andrea
Dr. Jekelfalussy Kinga
Dr. Keczéry Dorottya
Dr. Makai Zsolt fogorvos
Dr. Tóth Erika fogorvos
Dr. Papp Brigitta
Mindenképpen Dr. Csorba Endrét! Én már nagyon sok fogászaton, magánfogorvosnál voltam, de ez az ember hihetetlen! Még soha nem fájt (4 év alatt semmi), normális, nem jópofizik, de emberként kezel és soha nincs hiba.
Nyugodt szívvel fordulhatsz hozzá, hajrá!
Hát nemtudom, én terhesen is csak Tóth Erikát engedtem a fogamhoz nyúlni!
Maximálisan bízom benne, nagyon jó orvosnak tartom!
Gyökérkezelésnél, ha nagyon "szutykos" a fog(ezt ő látja), KÖTELEZŐ nyitvahagyni, mert ha lezárja, nem tudnak a bacik ürülni,berobbannak és olyan fájdalmaid lesznek, hogy csillagokat látsz!(én így jártam faszán a Szentkirályi utcában a terhességem 8. hónapjában, én ilyen fájdalmat életemben nem éreztem)
3-4 "pucolós" kezelés szokott lenni, majd letömik gyógyszeresen(ha kb 1 hétig ez nem fáj) akkor kapsz végleges gyökértömést!
Ez a legprofibb fogászatokon is így működik!
Annyi betege van, hogy bő 1 héttel előbb be kell jelentkezni!
Igaz hogy elég karakán nőci, picit szétszórt is, de én mindíg elmondom, mielőtt leülök hogy miért jöttem (még mutagotok is)
Rendbetette az elég szar állapotú fogsoromat, máshol ezért százezreket otthagyhattam volna! Én maximálisan ajánlom a doktornőt!
Dr Dobos Borbálát kerülni!!!!!!!!!!!!!!
Egy pici darab kitört a fogamból, fájt napok óta, elmentem hozzá. Közölte, h ő nem tud mit tenni vele, menjek a szájsebészetre. Ahha, ott meg CSAK húznak! Bejelentkeztem SOS egy magándokihoz , aki 5 perc alatt betömte a fogam és kész, azóta nem is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!