Zuglói fogászaton az Örs vezér téren melyik fogorvost ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Dr. Bánki Zoltán
Dr. Bollog Gábor
Dr. Bereczky Ildikó
Dr. Csorba Endre
Dr. Dobos Borbála
Dr. Hantos Andrea
Dr. Jekelfalussy Kinga
Dr. Keczéry Dorottya
Dr. Makai Zsolt fogorvos
Dr. Tóth Erika fogorvos
Dr. Papp Brigitta
2011. szept. 20. 09:15
11/11 anonim válasza:
Varajti Artúrt nem ajánlanom az örs fogászaton. Nem, vagy igen öviden magyaráz. Neki sokadrendű csak a beteg. Félvállalről éreztem a kezelést. majd azt mondta, egy hónapra nyitva hagyja fogam és egy hónap múlva fog ráérni, korábbra nem. kérdeztem, hogyan egyek így nyitott foggal, mert fáj, érzékeny. A válasza: kibírja azt egy hónapig, hogy ne egyen. Nála olyan érzésem van mindig, mintha futószalagon lettem volna. Iszonyú pénzcentrikus. Azzal foglalkozik, akinél több mindent kell csinálnia. Valamikor meg nincs is ott, Varajti dr, másra hagyja a munkát. Megbízhatatlan, nem tisztességes, nem informáló, nem magyarázó, nem kedves, gyorsan összedobja a munkáját, kapkodó, nem egyelő partner. Egyáltalán nem ajánlom őt semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!