Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor lassult le a...

Kinek mikor lassult le a babaja vagyis ugy ertem, hogy nem mozog annyit mint regebb, es nem olyan eroteljesen? Ez mitol lehet ez? 37 hetes km

Figyelt kérdés
Kb 5 napja nem mozog annyit a babam mint azelott, lelassult. Volt mar vlkinek igy?remelem semmi gond:(, hetfon voltunk uh, ott minden rendben volt.
2015. dec. 10. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 40+6-ra szültem,hajnalban 4-kor kezdődtek a keményedéseim,10-kor indult a fájás. 4 és 10 között alig mozdult. Viszont az enyèm állandóan bokszolt,rúgott,nem hagyott aludni. Ha neked alapból nyugodtabb babád van a pociban,akkor lehet,hogy már csak többet pihen mert kisebb a hely.
2015. dec. 10. 14:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Hat szerintem eleg aktiv volt idaig, es eros, nappal majd szet rugott, aztan ejjel nem, inkabb akkor pihent. Most meg fura, hogy nappal nem mozog annyit, ejjel persze alszik. Remelem semmi gond...
2015. dec. 10. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem már a 35. héttől mondja a védőnő, hogy most már be fog lassulni, de eddig még semmi. Főleg esténként mocorog, de nagyon.

38 hkm

2015. dec. 10. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!