Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti babátok mikor lassult be a...

Ti babátok mikor lassult be a pocakban?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok, de még mindig olyan kis mocorgós:D Igazából második baba, de első baba nagyon keveset mozgott, egy-két mozgást észleltem minden nap vele. 2. baba az ellentéte, egész nap mocorog, rúgdos:D Azt hittem, ilyenkor már kicsi a helye és nem tud annyit mocorogni, de nekem még az a gyanúm, hogy még forgolódik is, mert mindenütt érzem a mozgásokat. Vagy azért, mert olyan nagy már, hogy elér mindenhova?
2014. okt. 22. 06:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmikor, még szülés közben is majd' kirúgta az oldalam. Bezzeg a CTG-ken... :)

Igen, szerintem is azért érzed mindenhol mert kitölti a teret.

Az első gyerkőc kint is nyugodt? Én azt rapasztalom, hogy a fiam éppolyan sajtkukac mint a pocakban :D

2014. okt. 22. 06:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, a 32.héttől van a belassulás, de a nagyobbikomnál nem rémlik, hogy valaha is bekövetkezett volna ilyesmi.

Most 32 hetes vagyok a 2. babával, ő kevesebbet mozog, de mindenhol (változó, hogy hol) érzem a mozgását. Azt hiszem mindenhova elér már. Talán ahol a lába van, ott érzed intenzívebben a mozgást.

2014. okt. 22. 07:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Inkább azt mondanám, hogy kicsit lusta, de még elég nehéz megállapítani ilyen idős korban. 4 éves múlt. Lány, ahogy a második is az.
2014. okt. 22. 07:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Fönt jobban érzem, alul alig. Ez mindig is így volt nála és ahányszor láttuk uh-on meg ahányszor terhesgondozáson kitapogatták, mindig alul volt a feje. Ma megyek terhesgondozásra, majd megint megkérdezem, hogy fekszik a baba:D
2014. okt. 22. 07:04
 5/6 anonim ***** válasza:
az enyem izgaga volt még a 41. héten is. szülés inditas lett a vege.
2014. okt. 22. 07:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyik babám sem lassult le, végig nagyon aktívak voltak.
2014. okt. 22. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!