Elmehet a baba?
Baj sajnos bármikor bekövetkezhet, de nem szabad erre gondolni.
Azt mondják, a 12-14. hétig a legkritikusabb.
De nem lesz baj!!!
Vigyázz magatokra :)
Nem szabad nehezet emelni, mindent csak óvatosan csinálj :)
A legnagyobb a valószínűsége a vetélésnek a ciklus végén van, vagyis hogy megjön mégis. Aztán a szívhangig megint kritikus időszak van. Aztán a 12. hét után drámaian lecsökken az esélye a vetélésnek. Utána indított szülések (pl. Down-szindróma miatt) vannak és koraszülések .
Nekem volt egy vetélésem 9 hetesen, most az újjal 27 hetes vagyok, és még egy hét, hogy 100% esélye legyen a túlélésre, ha koraszülött. Tűkön ülve várjuk, persze ne szülessen a kiírtnál hamarabb sokkal, de azért megnyugtató volna, ha letelne a 28 hét.
amivel én védekezni tudtam, kivizsgálgattam magam a vetélés után, és azóta kezelést kapok. és a vérképeimmel azonnal megyek a dokihoz, ha valami csillag van rajtuk (terhesen ugye mindig van). Ezenkívül a tsh-mat és a toxoplazmózisom 6 hetente méretem.
De a fölös időben: Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!