Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy összeveszéstől elmehet a...

Discovery00 kérdése:

Egy összeveszéstől elmehet a baba?

Figyelt kérdés
Összevesztem minap a párommal, jól felidegesített. Kicsit fájt utána a pocim jobb oldalt, meg kicsi görcsölést érzetem, de el is múlt. Ettől elmehet a baba? Igyekszem nem felidegesíteni magam. Gyorsan bevettem egy kis magnéziumot.
2015. júl. 27. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Ennyitől nem.

Ha egy baba ennyitől elmenne, akkor az elmenne bármi mástól, viszont akkor nem is beszélhetünk egészséges terhességről.

Nyilván az a legjobb a kismamának és a babának is, ha a kismama nyugodt és kiegyensúlyozott, szóval kerülni kéne az ilyen helyzeteket, de előfordul, hogy belekerül az ember egy ilyen szituációba, viszont ennyitől nem szabadna, hogy baja legyen. Próbáljatok békességben lenni egymással.:)

2015. júl. 27. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. júl. 27. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Ennyitől még nem,a fájdalom valóban lehet a stressz miatt,de valószínűbbnek tartom,hogy ahogy növekszik attól fájdogál. MAgnézium-citrátot ajánlom,nem tudom mit szedsz. De a MagneB6-ot tapasztalatból nem ajánlom és sokan mások sem.
2015. júl. 27. 20:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Miért nem ajánlod a magne b6-ot? pont azt szedem :/
2015. júl. 27. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon alacsony dózis és nem is a jól felszívódó fajta. A magnerot is alacsony dózis viszont jól szívódik fel. Az a citrit vagy citrát vagy mi amit írtak állítólag tényleg jó, én magnosolvot iszok, az is jó.

Egyébként nekem is fájdogál stresszes helyzetben a hasam, szerencsére ritkán fordul elő. De nyugi, ettől nincs baj.

2015. júl. 27. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Sajnos mi sokat veszekedtunk, nagyon stresszes voltam, de szerencsere nem lett baj.

Ez miatt nem szabadna hogy gond legyen.

2015. júl. 27. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok,jól írták utánam,hogy nagyon kevés mg van benne. Napi 6-ot szedetett velem a doki,semmit nem használt,ugyanúgy fájt. Elkezdtem szedni a citrátot,3x1-et és már estére semmi bajom nem volt. A terhesség végéig azt szedtem és az utolsó 4 hónapban már elég volt a napi 2-ő is.
2015. júl. 27. 23:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja,még annyi,hogy emellett olcsó is. Receptre a 10 szemes 200 ft, recept nélkül pedig 400.
2015. júl. 27. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Én magnerotot szedek remekul bevált es gyorsan hat. Amugy ennyi nem árt a babanak. En amugy is ideges típus vagyok mindenért kiakadok. Az elsovel se maradt ki vita es kost a masodiknal sem. Sztem elkerülhetetlen. Mely levegő. Nyugi. Minden ok lesz.
2015. júl. 28. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!