Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek Biokémiai...

Irina87 kérdése:

Volt valakinek Biokémiai terhessége?

Figyelt kérdés
Sziasztok arra lennék kíváncsi hogy volt e már valaki olyan helyzetbe hogy pozitív tesztek ellenére a doki nem látott csak 9mm nyálkahártyát és egy 7 mm valamit a hátsó falba amire azt mondta hogy lehet akár mióma is és a vér eredményem is Bhcg szint 100 .Amire anyit mondott az orvos hogy biokémiai terhesség.Mert az utolsó menszim október 12-én volt de nekem nagyon rendszertelen.Gondolom azért mondta ezt mert azóta 8 hetes terhesnek kellene lennem.Tüneteim vannak de már nem is merek reménykedni hogy esetleg azt mondja hétfőn hogy van ott valami baba szerű.Mert hétfőre hívott vissza uh-ra.Lehet hogy még csak most kezdődik a terhesség és azért nem látott semmit?Volt valaki hasonló helyzetbe?Ha igen mi lett a vége ?2 éve várunk a kis tesóra.

2015. dec. 10. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Korbenezett a doki mindenhol? Nem latott gyanut mehen kivuli terhessegre?

Mikor lett pozitiv a terhessegi teszted?

En nem vagyok szakerto, de a 100-as annyira nem tunik alacsonynak biokemiai terhesseghez kepest. Legalabbis eddig ilyen esetben csak 50 alatti hcg-rol olvastam.

De ha beagyazodott volna es megallt volna a fejlodesben, akkor petezsak latszana. Mehen kivulinel is no a hcg, magasabb lehet mint a biokemiainal, de joval alacsonyabb, mint egy normal terhessegnel.

A 100-as ertek egyebkent kb 14. dpo-nak felel meg, bar ez nagyon egyeni. Arra van barmi esely, hogy csak ket hete fogant meg?

2015. dec. 10. 13:09
 2/3 Viki172839 válasza:
100%
Én pont ma voltam első UH-n és 6 hetes vagyok. A nőgyógyász is szinte pontosn meg tudta mondani, hogy mennyi idős lehetek. Ha 8 hetesnek kellene lenned, akkor valamt látnia kellett volna. Lehet, hogy tévedek, de azért remélem babás vagy.
2015. dec. 10. 13:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen megnézte hogy nincs e méhen kìv esetleg nem talált ott semmit.De utolag számolgattam és ha novemberben fogant a baba akkor minden értékem jó.November 9-én kellet volna megjönnie és ha azt veszem a mensi időpontjának akkor még nem is kellet volna mást látnia és a hcg is jó.Csináltam teszteket mert azt mondta a doki hogy ha halványodik az nem jó.Nem halványodik sőt csináltam clear blut amin fogamzás jelző van és 2-3 hetet mutat hogy akkor volt a fogamzás.Szoval nagyon reménykedem.Második válaszoló gratulálok boldog baba várást.
2015. dec. 12. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!