Másnak is volt két ennyire különböző terhessége?
Igaz nekem csak egy gyerekem van de ele semmi rosszulèt, hànyinger mègcsak mellfeszülès, ès fàradtsàg èrzèyem sem volt mègis itt van :-)
Biztos rendben van minden
Nekem is volt.
Elsőnél semmit nem éreztem, csak a hasam nőtt.
Másodiknál minden volt, amit csak el lehet képzelni. :S
Elsőnél alig volt valami... Most olyan rosszul vagyok!!!!! Teljesen más a két terhesség eddig! Mindenféle bajom van, de imádom már most ezt a babát is!!!!
9hkm
Na akkor megnyugodtam :-)
Nekem az elso volt rettenetes, mindent kihánytam amit lehetett, még a vizet is. Most meg...se hányás, se inger, se mellfeszülés, se puffadas, semmi, mintha nem is lennék terhes. Utolsó, én szombaton töltöm a 9.hetet :-)
Az első terhességem igazi áldott állapot volt. 11hetes derült ki annyira nem volt semmi jele, hogy jön a lányom. Semmi problémám nem volt.
Most meg.... Szó szerint TERHESség. Még 10hét van hátra, nagyon szívesen ugranék egyet az időben. :D (Megint kislány)
elsőnél, csak nőtt a hasam, semmi más nem történt. se hányás, se jósló se komplikáció.
második babámnál 35.hétig hánytam, nem bírtam mzogni, nem volt étvágyam, fáradt voltam, nyűgös, és nem volt probléma mentes a terhességem sem.
mindkettő fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!