Terhességet nézhetik cisztának?
Lehet, hogy most butát kérdezek, de ha volt már veletek hasonló,akkor légyszi válaszoljatok! Nov.13-án megjött a menszeszem napra pontosan, de sajnos 9 napig tartott, darabos volt,és görcsöltem is nagyon. Nov.30-án ismét vérezni kezdtem, de kevés volt, és nem is görcsöltem. Tegnap voltam dokinál, aki cisztát állapított meg 42mm*30mm uterustól kissé balra. Ha jól értelmezem,akkor nem a petefészekben van. Kaptam progeszteron lágykapszulát, amit 5 napig kell szednem, majd megjön a vérzésem, és kidurran a ciszta? Rosszul vagyok, hányingerem van, szédülök, fáj a fejem, duzzadtak a melleim. Ciszta csinál ilyen tüneteket? Valamiért motoszkál bennem a terhesség gondolata, ezért tegnap este csináltam tesztet, és negatív lett. Ha terhes lennék, akkor már pozitívat mutatott volna a teszt délutáni vizeletből is? Egyébként a normál ciklusaim 24 naposak.
Köszönöm, hogy válaszoltok, és bocsi, amiért hosszúra sikeredett a kérdésem! :)
Több nöt is ismerek, akinek az orvos szerint cisztája volt, aztán idöközben megszült vagy szülés elött áll.
Menj el másik orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!