Aki nagyon élvezi magát a várandósságot, annyira, hogy akár emiatt még egy újabb babát is bevállalna, az mesélje már el nekem légyszi, hogy mit élvez benne annyira?
Olvastam ilyet itt gyakorin, hogy valaki azért, hogy még egyszer átélhesse a várandósságot, akár még egy gyereket is bevállalna, és nagyon érdekelne, hogy akik ennyire élvezik ezt az időszakot, azok pontosan mit élveznek benne annyira:)
Összetehetem a két kezem a teljesen normális várandósságom miatt, amivel minden rendben halad, és amit terveztünk. Már nagyon vártam, hogy gyereket vállaljunk, és nagyon örülök neki, hogy itt van, és várom, hogy majd a maga idejében megszülessen. De mi az, amit annyira nagyon lehet élvezni ebben a 9 hónapban?
Értem, hogy nem rózsaszín köd a babavállalás, mint ahogy sokan képzelik, meg nincsenek iylen hatalmas elvárásaim magammal szemben sem, hogy hú de kellene ezt élveznem. Tényleg azt szeretném megtudni, hogy aki ennyire élvezi ezt az állapotot, az pontosan mit érez.
Egyik terhessègem sem volt tervezett,az elsőnèl kellett 2-3hònap mèg hozzâszokom a gondolathoz,sokat volt hànyingerem àllandòan aludtam,fàradt voltam. Viszont a 2. Trimeszter csodàlatos volt nagyon jòl voltam szèp volt a hajam az arcom rengeteg energiàm volt,izgi volt tetszett hogy mozog a baba az Uh volt a kedvencem. A vègèn kb az utsò 2 hònapban alig tudtam aludni,ès mèg ìgy is örültem,hogy kicsi a pocakom.
Összessègben jò volt terhesnek lenni. Most 2szorra màr a mensi időpontja előtt fàradèkony voltam,leesett gyorsan a vèrcukrom zavartak a szagok. De nagyon örültem,hogy vègre jön a tesò. Most viszont szinte minden èteltől undorodom,hànyok,èmelygek,szèdülök fàj a hasam,most èpp ìgy 6 hetesen nem èlvezem ezt a rèszt mondtam is a pàromnak többet nem szeretnèk terhes lenni. ☺ de a babàt nagyon vàrom ès az Uh-t. A szülèstől (màr tudom milyen) a szoptatàstòl(nem ment előzőleg szörnyű èlmèny volt) rettegek de majd csak elmùlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!