27. hét +13-4kl. Tudom ez rengeteg. Volt már ilyen mértékű hízása valakinek?
3.hónapig többet ettem, mert csak úgy éreztem jobban magam a rosszullétek miatt. Mostmàr úgy eszem, mint a terhességem előtt. Szeretem az édességet, de előtte ez nem okozott gondot. F3lek a vàltozàstól...párom nem hiszem, hogy megcsalna, de nem szeretném, hogy kihűljön a dolog, mert màr nem úgy néz ràm.
Kicsit megijedtem amúgy, mert nem olvastam ilyen mértékű hízásokról.. köszi a vàlaszokat. És kitartàst nektek!! :)
24. héten 12 kg-nál járok, én is sokallottam kicsit, de a védőnő meg volt elégedve vele. A férjem szerint pedig a legszebb vagyok, tudja hogy a szülés után az összes pluszt el fogom tüntetni, és ez most a baba miatt van. Sokáig voltak falásrohamaim, nekem ez volt rosszullét helyett, amúgy is alacsony vagyok (165 cm), a terhesség végére úgy fogok kinézni mint az m&m's cukrok a reklámban :D
Annyira nem aggódok, próbálok odafigyelni, hogy ne sok szénhidrátot egyek, több-kevesebb sikerrel. 53 kg voltam, 62 kg vagyok.
Én éppen így jártam, mint Te. Az első trimeszterben és a második elején híztam a legtöbbet. Az első trimeszterben folyamatosan hányingerem volt, csak akkor voltam jobban, ha ettem és főként a magas szénhidráttartalmú keményítő ételeket. Szerintem nálam a sok hányingert az epe- és reflux problémáim okozták, ezért csak akkor kezdek újabb terhességbe, ha ez megoldódott.
A lényeg, hogy 27. hétre 10 kg-t híztam, ami azóta is stagnál.
DE kb. 25 héttől mostanáig - a 33. hétig - alig valamit, mert lényegesen kevesebbet tudok enni (egyszerűen nincs hely a babának és az ételnek egyszerre), visszatért a hányinger és szörnyű refluxom van. Több olyan nőt ismerek, akik hasonlóan a terhesség utolsó trimeszterében nem híztak sokat, csak a baba.
Esetleg próbáld meg a szénhidrátdiétát.
32. Hétben vagyok..
45ről indultunk, 67 vagyok most..
Teljesen normális hidd el :)
Van aki aztán sipp supp leadja, van akin fent marad egy kicsi, de ne keseregj emiatt :)
35.héten vagyunk és +18kg tartok....:( Már nem eszem sokat, hát kíváncsi vagyok a végére és, hogy mennyi idő lesz leadni.
Fura ìgy látni az arcomat is.. :D De a babánk egészséges legyen ez a lényeg!
Hajrá lányok!!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!