Volt valakinek közepes kockázatú a Down tesztje?
Ma voltam a 12. heti genetikai UH-n, a baba szívénél van egy kis probléma, + a méhlepény mélyen tapad, kímélnem kell magam.Ezen adatok miatt köztes kockázatú lett az érték.
A vérvétel eredménye holnap érkezik meg, ha az is köztes akkor amniocézis.
2. baba, az első gyermek teljesen egészséges, de most is cukorbeteg lettem.
Aggódom...! :(
életkori kockázat 31 év: 1:762
számított kockázat 1:752
nekem is közepes kockázatú lett, de ezenkívül mindenhova negatívot írtak... genetikai tanácsadóban azt mondták, nyugodtan aludhatok, mert az eredmények jók, csak a statisztika miatt soroltak be közepesbe, mert ha 1 évvel ezelőtt történt volna, akkor az alacsonyba estem volna...
remélem tényleg minden rendben van
Köszönöm, most jött meg a vérvételi labor eredmény, kockázati becslés: 1:3057
Ezt jónak írta a szonográfus.
Fehívtam a dokimat, magzati szívultrahangra kell mennem, genetikai tanácsadásra és azt javasolja, h ne a hasamat szúrják hanem vérből vegyenek mintát, ami 200ezer ft körül van (persze pont most költözünk...)
Mi is az a CVS?
azért lehet magasabb kockázat 29 évesnél, mert ez statisztika, amit éves szinten néznek és ahhoz igazodnak...
lehet kevesebb nő rendelkezik ugyanolyan adattal és eredménnyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!