Mikor várhatom hogy utalják a táppénzemet?
Jó kérdés...addig ülnek rajta, amíg tudnak.
Én 2009. dec 17-től vagyok táppénzen. A decemberit megkaptam február közepén (!) azóta semmi, pedig mindjárt április, 5 nap múlva szülök. Gondoltam a januári táppénzből feladnék pár csekket,meg tudom még venni a mellszívót,gyógyszertári cuccokat a babának, de úgy néz ki, nem. Nagyon mérges vagyok, nem értem, miért kell így ellehetetleníteni az embereket. Ilyenkor hova kell fordulni?
Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, csak ha azt olvasom, "táppénz" egyből felmegy a vérnyomásom...
Szia, második vagyok!
Én ma reggel felhívtam őket, hogy mi van. Azt hittem, bunkók lesznek, de egy nagyon kedves nővel beszéltem, aki végignézte a dolgaimat, és azt is megmondta, mikor utaltak.
Menj fel a www.oep.hu-ra, van egy olyan fül, hogy ügyfélszolgálat, itt ki tudod választani a megyédet, és az illetékes kirendeltséget. A TAJ kártyát tartsd kéznél, a számát kérni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!