Csak én nem "bírom" a terhesnacikat?
Szia! Én ilyeneket hordtam, nagyon szerettem. :)
Azt hiszem lehet kapni többféle fazonút, olyat is, ami a pocak alatt van. Azt nem próbáltam, mert én nem szeretem a csípőnacit, meg nekem jó volt, hogy úgymond védi a pocakomat a gatya. Azért ruhától függetlenül ez egy csodás állapot, nem?! Most irigyellek, mert nekem már megvan a babám (sőt már 1 éves), ami szintén csodálatos dolog, de én imádtam pocaklakós lenni. :))
BOLDOG BABAVÁRÁST!!!
Vársz két hónapot és akkor már nem fog a nyakadig érni :),
Nem sok mindent tudsz tenni, vagy megszokod, vagy szenvedsz a rendes nadrágokkal...
Nekem egy next kordbársony terhesgatyám van (turiban vettem), olyan, mintha egy csípőgatyára varrták volna fel az elasztikus részt, tehát nem az az állítható gumis derekú, azt én sem bírom magamon elviselni. Most már kicsit szorít ott, ahol a kord része végződik, péntekre vagyok kiírva.
NEked milyen a gatyád? Esetleg keress más anyagból vagy más fazonút. Bár most nyáron lehet hogy valami rugalmasabb derekú gatyával vagy szoknyával is kihúzod, nem?
Nekem az elején majdnem ciciig értek a terhesgatyák, aztán most már csak köldökig:) igaz jó nagy hasam lett. Most még hordd, amíg nem lesz jobb idő, én szerettem, mert nem fázott a hasam. Nyáron jobb lesz, ne aggódj!
next gatyás
Szia!
Valahol megértelek, én is mindíg csípőnacikat hordtam, és még eddig nem is vettem magamnak terhesnadrágot.Próbálgattam párat, de nagyon nem tetszett ahogy állt rajtam.Igy maradtam annál a verziónál, hogy vettem pár számmal nagyobb szövetnacit, vetettem be a derekából, és azokat hordom kismamablúzzal.Ha kell majd kiengedem őket.Sokkalta kényelmesebb (számomra), persze máson nagyon tetszenek a kismamanadrágok, olyan aranyosak benne, de magamon nem jön be...:(
22 hetes km.
Szia,
Nyáron egyszerűbb lesz mert sima csípőnadrágos terhesnacik is vannak, amiken nincsen olyan gumis rész :) (az baromira melegítene szerintem engem is :)) egy sima csípőnacis valami tunikával hogy ne lógjon ki a poci talán elviselhetőbb lesz :)
Én is mindig csípőnadrágot hordtam, utáltam ami derékig ér, de most télen kényelmes volt nekem hogy jóóó meleg a derekamnál :) Nyáron viszont tutira deréknélkülit keresek magamnak :)))
Jó babavárást (22 hetes leszek egyébként és átlagos hasam van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!