Terhes-szex, meddig lehet?
Figyelt kérdés
15 hetes vagyok. Úgy érzem végre úgy helyezkedik a kis pocaklakó hogy végre teljeskörűség élveztem a szexet. Párommal adtunk is az érzésnek, jó hosszasan, több pózban.
Meddig lehet ilyen önfeledten - bőven kielégítően , (erőteljesen) szexelni?
2015. dec. 4. 13:05
11/14 anonim válasza:
Legközelebb a részleteket megtarthatnád magadnak.
12/14 A kérdező kommentje:
Ha a részleteket ecsetelném abból egy egész pronó regény lenne....
2015. dec. 5. 13:05
13/14 ducsik válasza:
A volt nejemmel az utólsó percekig szeretkeztünk. azaz,este szexeltünk,s éjfél körül elfolyt a magzatvize. mind a 3 családnál ugyan így. semmi baj nincs ha normálisan megy a dolog.
14/14 anonim válasza:
2ik vagyok, én az első terhességnél bevéreztem az egyik együttlét alatt, bentfogtak a kórházban fenyegető koraszüléssel, szerencsére nem lett gond de onnantól veszélyeztetett terhes voltam, utána már nem voltunk együtt, következő terhességnél amint pozitív lett a teszt,szerintem a baba többet ér mint a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!