Terhesség alatt le szoktátok nyelni a spermát?
Ezen én is elgondolkodtam anno.
Baja szerintem nem lesz és legalább kap valamit apukától is :)
Nyilván nem minden nap kerül ilyenre sor...
Mi ebben a beteg?
Nálatok beteg dolognak számít az orális szex? Az is, ha titeket kényeztetnek? Fantasztikus nemi életetek lehet....
A kérdező nem a teherbeeséstől fél, hanem hogy van-e esetleg olyan összetevője az ondónak, ami nem tesz jót a babának...
Szerintem ilyen nincs és nem beteg dolog az orális szex, sem az ondó lenyelése.
Kérdező, nem tudom, nem vagyok orvos, hiába kérdezgeted tőlem, hogy lenyelheted-e!
Ha akarod, tedd meg, SZERINTEM nem gáz, de azért azon elgondolkozhatnál, hogy a párodnak miért van erre állandóan szüksége.
Az én párom is szeret a számba élvezni, na de ez azért nem mindennapos, nem vár el tőlem ilyet, csak én szoktam időnként így kényeztetni.
ffffúúúúúúj te jóég...egyébként egyik válaszadó írta,h milyen fantasztikus nemi életünk lehet.hát tudd meg nekem fantasztikus a nemi életem,anélkül is h ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kellene kerülnöm.
a popsiját esetleg nem akarod kinyalni a másiknak?:D ez legalább annyira gusztustalan szerintem.és abnormális,ezek a szervek nem arra lettek teremtve,hogy a szádba vedd őket,vagy nyalogasd.sztem full gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!