Terhesség alatt le szoktátok nyelni a spermát?
"Kedves 9-es, képzeld én nemcsak lenyelem, de igen, a párom fenekébe is belenyalok és viszont ő is az enyémbe, na ehhez mit szólsz? :)"
Fújjjj :D Akkor reméljük jól ki szokta törölni a szőrös fenekét...
Az orális szexnél azok a szervek vannak használva, amik egyébként is kellenek a szexhez, csak szájjal kényeztetve, ami elég jó tud lenni.
Az análisnál meg ugye a végbél van a középpontban, ami azért valljuk be őszintén, teljesen más funkciót tölt be és sokszor elég fájdalmas is lehet, na meg az egyebekről nem is beszélve...
Sosem felejtem el, amikor egy barátunk mesélte, hogy azóta undorodik az anális szextől, amióta egyszer egy kukoricaszem nézett vissza a péniszéről, amikor kihúzta azt a felesége fenekéből... :D
Egy szónak is száz a vége, szerintem semmi undorító nincs az orális szexben és ahogy Carrie Bradshow megfogalmazta: nem a kedvenc fogásom az étlapon, de időnként visszatérek hozzá.
Szóval csinálja mindenki úgy, ahogy neki jó, azért én imádom, amikor a párom kényeztet szájjal és azt is, amikor ő élvezi, ahogy én csinálom neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!