Hol van C&A üzletnek kismama részlege Budapesten?
Figyelt kérdés
Kismama ruhát vennék, de nem tudom, hogy hova menjek Pesten.
Van valakinek ötlete? Olyat keresek, ahol minél nagyobb választék van...
2015. dec. 4. 12:42
1/7 anonim válasza:
Sztem, ha az üzletben nem találod, biztosan segít egy eladó... Egyszerűbb, mint itt kérdezgetni.
C&A-ba akkor menj, ha bírja a pénztárcád, mert ott 9-15 ezer között mozognak a kismamanadrágok.
2/7 anonim válasza:
Camponában és Alleeban van kismamarészleg C&A-ban, H&M-ben meg az Arénában és az Alleban is, én ezekben voltam, nyilván van többen is, a legnagyobb választék a H&M Arénában volt ezek közül. Én amúgy rendeltem is többet: gap.eu, newlook.com, nextdirect.com, mindenhol nagyon jók vannak, a gapesek különösen puhák, kényelmesek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2015. dec. 4. 14:27
6/7 anonim válasza:
szia! a vörösmarty téri h&m-ben van maternity rész, ahol tökjó felsők vannak, meg ott vettem a kabátom is.:) a c&a-ban mellette szintén van, ott vettem a kismamanadrágomat.
25 hkm
7/7 anonim válasza:
Kö-Ki, Campona biztos
Ferihegy market-ben és a tököliben nincs...
A többiben még nem jártam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!