Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismama turkálók Budapesten?

Kismama turkálók Budapesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Légyszi írjatok nekem turkálókat Bp-en, ahol kismama nadrágokat lehet venni (próbálnám ezt a dolgot minél olcsóbban megoldani, nem akarok 10 ezreket kidobálni ilyesmire, mikor nem is kell sokáig, netről meg nem szívesen rendelek, szeretném felpróbálni a ruhákat, mielőtt megveszem)

Köszi előre is.

2015. febr. 4. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Turkálót nem tudok, én az Ázsia centerben találtam többfélét és olcsón.
2015. febr. 4. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Hádában régen láttam elvétve 1-1 terhes nacit. De nagyon ritkán. A KÖKi-n. Ott nagy Háda van.
2015. febr. 4. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ajánlanék Neked egy nagyon jó boltot. Én is ott vettem. A 32-esek terén (régen Baross utca) 4-es, 6-os villamos megállójában van egy Party 22 nevű ruhabolt rögtön a megállónál a sarkon. Ott márkás ruhadarabokat árulnak leárazva. Van kismama nadrág is C&A-s, amikor én voltam, kb 10 darab volt, 1 volt jó rám, azt meg is vettem 1500 Ft-ért és nagyon jó kényelmes is, csinos is.
2015. febr. 5. 07:33
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 6. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!