Aki először terhes annak később mozdul meg a pici, vagy ez független?
Figyelt kérdés
Én most 16hetes vagyok, a hasamon még szinte nem nagyon látszik és még nem éreztem semmit.2008. szept. 14. 11:01
1/10 anonim válasza:
Először terhes anyukák ált. a 20.héten érzik először, többedszer terhesek a 17-18.héten. De ez szerintem nem biztos hogy így van mindenkinél, nekem első terhességnél a 17.héten már megmozdult. De ha 16 hetes vagy, még nem kell aggódnod még lehet hogy egy hónapot is várnod kell, mire megérzed :)
2/10 anonim válasza:
Szia. Általában később érzi az első terhes a baba mozgását. Én a 21-ik héten éreztem először. Ez független a testalkattól is, mert én 48 kilóról indultam tehát nem a zsírpárnák miatt éreztem később, az orvos azzal magyarázza, hogy a hasizmok nincsenek megnyúlva még erősek, ezért éreztem meg később. Függ attól is, hogy hol helyezkedik el a méhlepény, ha a melső falon tapadt meg, az is késlelteti a magzatmozgás észlelését. Minden jót! 29 hetes kismama.
3/10 anonim válasza:
Szia! Én épp a 18. heti ultrahangra vártam amikor megmozdult a picurkám. :) A barátnőmnek 19 hetesen,egy másik ismerősömnek 20 hetesen mozdult meg.Első baba mind a hármunknak,úgyhogy ez tényleg független ettől.
4/10 anonim válasza:
Az teny hogy hamarabb erzik a mozgast azok a kismamak akik mar szultek de en az elso babamat varom es mar a 16 hetet sem toltottem be mikor eloszor ereztem.
5/10 anonim válasza:
Én 15 hetesen egy pici hullámzást már éreztem a pocakomban, most 20 hetes terhes vagyok, de már erőteljesen rugdos a lánykám. És ez az első terhességem.
6/10 anonim válasza:
Én is 16. hétben vagyok,és még nem mozog,ja és elsö terhességem.
Majd jön az,ne aggodj
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egyébként az se jelent akkor gondot,ha még nem indult meg a hasam növekedése?Reggelente olyan,mint egy palacsinta,de ha többször eszem akkor is csak az látszik,hogy jól laktam.Én is 48kg vagyok.Vagy ez is mindentől és mindenkitől független?
2008. szept. 14. 18:14
8/10 anonim válasza:
Szia! Én első babás vagyok és én is meglepődtem, mert 16. héten már éreztem a rugdalást, előtte pedig a "buborékozást".
9/10 anonim válasza:
Szia. Én írtam, hogy 48 kilóról indultam. Nekem sem látszott semmi 16 hetes, max úgy néztem ki, mint aki jól lakott. Amikor már kicsit észre lehetett venni az kb a 20-ik hét volt, de igazán nőlni a 24 hét után kezdett, ugyhogy ezen ne aggódj, be fog indulni.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltál.
2008. szept. 15. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!