Cukorterhelés. Mivel tudom levinni a 2 órás vérvételre a cukoreredményemet? C
Most megyek dec végén és màr most rosszul vagyok tőle. A mozgàs segìt abban,hogy alacsonyabb legyen az értékem és ne hatàreset? Mert akkor valahogy sétàlgatnék pl fal mellett vagy a pàromba kapaszkodva stb. Tippek?
(Aki nekiàll lehurrogni és rosszindulatú megjegyzéseket tenni azt jelentem és lepontozom!!!
Az ok amiért érdekel: mindkét gyerekemnél hatàrértéken volt a cukrom a 2óràs 7.2 és 7.4, ezért még 3x kellett megcsinàlni ezt a sz@rt,amitől rosszul vagyok rettenetesen,mindemellett elérték a vizsgàlattal,hogy cukrot semmilyen formàban nem tudok enni/inni mert fàj a gyomrom, édes ìzektől pedig rosszul vagyok,előtte sem voltam édesszàjú,de a màsodik terhességem óta a helyzet még rosszabb. Ezért most nem fogom engedni,hogy megcsinàljàk ezt többször,persze egyszer oké,mert fontos(bàr elavult stb..) de ennyi,ehhez pedig az kellene,hogy ne legyen 7 felett az érték.Doki azt mondta tudja,hogy rossz,de ha kell megismételjük,szerinte ennyit ki lehet bìrni- szerintem harmadszor màr nem. Amúgy nem voltam cukros egyiknél sem)
tipp: menj olyan helyre, ahol lehet bele citromot tenni (pl. az istenhegyin 2500-ért csinálják, tök korrekt hely, nálunk az sztk-ban ingyen (vagyis glükózt kell vinni...), de csúnyán bánnak veled, nem tudsz rendesen leülni, és citromot se tesznek bele)
tipp2: nem kötelező a vizsgálat, egyik sem az. ez a te egészséged, nem másoké. nem kényszeríthetnek, hogy egészséges akarj lenni. ha nem zavar, hogy magas a cukrod, az csak a te felelősséged, nem másoké. az orvosodat megértem, mert ő gyógyításra tette fel az életét, neki ez fontos. főleg, hogy az embrió/magzat is veszélyben van. max a dokid nem vállalja a gondozásodat, mert félt téged, és neki nem fér bele ez lelkileg. akkor keresel másikat.
25 hkm, én 2 hete voltam.
3-as tipp 1: sosem tudtam meginni az édes limonàdèt
tipp 2: hol olvastad,hogy magas a cukrom??? vagy azt hogy nem érdekel? Nekem alapból ennyi,mindig,ha cukros löttyel nézik,lévén nem eszem ennyi cukrot és sokkolnak vele.
4-es én is ezen agyalok most,hogy valahogy megpróbàlom leküzdeni 7 alà,ha nem megy akkor nem megyek többet akàrmit mond a doki. Szerintem a gyerekeknek sem tett jót a terhelés,ők sem bìrtàk a sok cukrot pl oviban, egy süti/ csoki utàn teljes zizi volt mindkettő
Hármas vagyok. Ezt írod: "Doki azt mondta tudja,hogy rossz,de ha kell megismételjük,szerinte ennyit ki lehet bìrni"
És azt is, hogy: "mindkét gyerekemnél hatàrértéken volt a cukrom a 2óràs 7.2 és 7.4, ezért még 3x kellett megcsinàlni ezt a"
Ebből a kettőből gondoltam, hogy mivel ismételni kellett és mivel az orvos a 7 feletti értékre mondja - ahogy kiveszem a szavaidból - azt, hogy rossz. És neked az szokott lenni.
(Itt teát nem engedtek. Egyébként vannak még olyan helyek, ahol engedik a kiflit tejjel, itt olvastam a gyakorin.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!