Kikyo1997 kérdése:
A terheség végén normális a barna fojás?
Figyelt kérdés
35hetes terhs vagyok és regel arra keltem hogy valami ki jöt belölem azonal mentem wc-re ès akkor làtam h barna valami jöt ki belölem nem ég nem viszket odalent meg semmi szaga sincs a fojàsnak. Atol tartok hogy vlmi baja lehet esetleg a kicsinek (a hejes iràsért bocs de most nem tudok hejesen irni nem is gondolok arra h hejes e amit irok meg vagyok ijedve féltem a gyermekemet)2015. nov. 29. 10:43
1/2 anonim válasza:
Direkt provokálod a népet azzal, hogy leírod hatszázszor a helyesen szót helytelenül?
Alapvetően nem, nem normális,
viszont ha egyszeri dolog, akkor távozhatott a nyákdugó is.
2/2 anonim válasza:
Barna folyás nekem szülés napján volt, tágulási vérzés, 40 hetesen! De akkor is úgy gondoltam nem vagyok orvos így bemegyek a kórházba, jobb, ha orvos mondja meg honnan jön. Neked 35 hetesen is ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!