Ma barna folyásom volt reggel, este pedig nyálkás vizes ver. Ez mitől lehett? Terheség előfordulhat vagy nem? Clostit szedtem és 3 tüsző érett tőle és 12mm endometrium. Mennyi esélyem van rá, hogy baba legyen?
Figyelt kérdés
2008. márc. 25. 21:50
2/8 A kérdező kommentje:
első
2008. márc. 26. 05:17
3/8 anonim válasza:
Szerintem sajnos nem vagy babás. A nyálkás-vizes vér már a mensi eleje. Majd a következő hónapban!
4/8 A kérdező kommentje:
ezt miért mondod jővőhonapban még enyi eséjemselesz?ugydőntőtem nem trobálkozom tőbbet
2008. márc. 26. 09:42
5/8 anonim válasza:
Ne add fel!!!
Minden clostis hónapot csinálj meg, hiszen az csak 3 hónap, nem?
Ha 3 pete is érett, az nagyon jó!
Lehet, hogy most mensi lesz, de semmiképp ne add fel! Ha úgy érzed, hogy maminak kell lenned az életben, akkor az is leszel!!!
6/8 anonim válasza:
ne add fel.nekem sem sikerűlt a maásodik clostival sem én is fel akartam adni de majd mikor jőnni akkar majd jőnn.
7/8 anonim válasza:
ha ilyen hamar feladod mi lesz nem is akarod
8/8 anonim válasza:
miota probálkoztok mi már 2 éve és énis dokihoz járok majd 20 kella férjemnek meni sperma vizsgálatra mi sem adjuk fel és légy kitartó a türelem rozsát terem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!