Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma barna folyásom volt reggel,...

Ma barna folyásom volt reggel, este pedig nyálkás vizes ver. Ez mitől lehett? Terheség előfordulhat vagy nem? Clostit szedtem és 3 tüsző érett tőle és 12mm endometrium. Mennyi esélyem van rá, hogy baba legyen?

Figyelt kérdés
2008. márc. 25. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
ez hanyadik napod?
2008. márc. 25. 23:50
 2/8 A kérdező kommentje:
első
2008. márc. 26. 05:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos nem vagy babás. A nyálkás-vizes vér már a mensi eleje. Majd a következő hónapban!
2008. márc. 26. 07:34
 4/8 A kérdező kommentje:
ezt miért mondod jővőhonapban még enyi eséjemselesz?ugydőntőtem nem trobálkozom tőbbet
2008. márc. 26. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne add fel!!!

Minden clostis hónapot csinálj meg, hiszen az csak 3 hónap, nem?

Ha 3 pete is érett, az nagyon jó!

Lehet, hogy most mensi lesz, de semmiképp ne add fel! Ha úgy érzed, hogy maminak kell lenned az életben, akkor az is leszel!!!

2008. márc. 26. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
ne add fel.nekem sem sikerűlt a maásodik clostival sem én is fel akartam adni de majd mikor jőnni akkar majd jőnn.
2008. márc. 26. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:
ha ilyen hamar feladod mi lesz nem is akarod
2008. márc. 26. 16:01
 8/8 anonim válasza:
miota probálkoztok mi már 2 éve és énis dokihoz járok majd 20 kella férjemnek meni sperma vizsgálatra mi sem adjuk fel és légy kitartó a türelem rozsát terem
2010. dec. 9. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!