Ez a ciklusom 32. napja (29-30 napos a ciklusom), idáig nem jött meg, de ma reggel óta nagyon kevés barna folyásom van. Lehet baba?
Köszönöm a választ! Az első babámnál nekem is nemvárt előtt 2 nappal halvány pozitív volt, viszont ugyanígy "pecsételtem". Mivel még nemrég hagyta abba a szopizást a kisfiam, azért gondoltam, hogy lehet csúszott a peteérésem, mert még mindig van tejelválasztásom, és hogy nem-e lehet emiatt.
Nem akarok én ezen erőlködni, félre ne érts! Szeretnék még egy babát, de ha most nem jött össze, összejön később (remélem), hisz még nem olyan a nagy a fiam sem, még ha 1 év múlva esek is teherbe akkor sem lesz nagy a korkülönbség (ez nekem fontos tényező, hogy tudjanak majd egymás társai, játszótársai lenni).
Csak olyan furcsa vagyok magamnak. Megmondom őszintén, olyannak érzem magam, mint mikor a fiamat vártam. Mondhatnám, hogy bebeszélem magamnak, de mikor este végig gondolom az elmúlt napot, akkor van, hogy felüti a gyanú a fejét, hogy "nahát, ma ez volt, pedig utoljára akkor volt, mikor terhes voltam....".
Szóval innen fakad az erős gyanakvásom :)
Szerintem bármi lehetséges!
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg!
Nekem is a nem várt napján reggel volt egy kevés barna folyásom.
Másnap semmi, utána megint semmi, utána pozitív teszt! :-)
És ugyan azokat éreztem magamon, amiket írtál.
Nagyon-nagyon drukkolok!
Sok történet van (itt is) olyanokról, akiknek csak nagyon későn mutatta ki a teszt! Én is azért csak harmadnap csináltam.
Köszönöm szépen a válaszokat! De szerintem most nem lesz baba, mert ma megerősödött a folyás, sőt most már élénk piros színű. Habár úgy görcsölök, mint mikor szültem....
Talán a következő hónap ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!