Romierna kérdése:
Kislányos megszülettem szöveg tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Jópofa,aranyos,szép szöveg érdekelne. 😄2015. nov. 28. 11:08
1/2 anonim válasza:
Én szülés után SMS-t küldtem, amiben annyi szerepelt, hogy ekkor meg ekkor ennyi kiló ennyi cm-vel megszületett a kislányunk (egy lány név), mindketten jól vagyunk. Majd pár perc múlva küldtem egy SMS-t, hogy vicceltem, az előzetes várakozásoknak megfelelően kisfiú és a neve. Mondjuk tőlem ilyesmit vártak, volt kollégám, aki felhívott aznap, hogy tudnék-e segíteni, mert elakadt egy tőlem atvett munkában, én meg csak lestem, hogy hát éppen szoptatni készülök, aztán röhögött, hogy jaj csak vicceltem, tudom, hogy megszületett a pici, csak gratulálni akartam. Mondjuk én a szülőágyon is viccelődtem, beöntés közben pl anyós vicceket meséltünk egymásnak a szülésznővel, ha már a szavaival élve ilyen szar helyzetben vagyunk, legalább a kedvünk legyen jó. Próbálj hozzád illő szöveget kitalálni. Tőlem nem csöpögős szöveget "vártak", hát nem.is azt kaptak,.de.van, akihez jobban illik egy meghitt kis idézet, valaki ilyenkor tömören akar fogalmazni, mert nincs ideje, kedve hozzá. Ha kis idézeteket keresel, akkor van fent neten sok, mazsolázz.
2/2 anonim válasza:
m.zeneszoveg.hu/m_dalszoveg/56472/kafkaz/foldlako-zeneszoveg.html
a dal a youtubeon is fent van imadom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!