Macska és terhesség? Összeférnek?
A videón nagyon jót nevettem,viccesen és egyszerűen levezette a dolgokat :))))
Kedves utolsó,köszönöm a linket,elolvasom mindkettőt. Nagyon köszönöm a válaszokat,mindenféleképpen konzultálok a nőgyógyászommal és az állatorvossal is. Természetesen nálunk is családtag mindkét cicus,az egyik mentett és ha tehetném,mentenék még többet is,mer imádom őket. DE! A gyermek élete az első. Ha viszont,egy kis odafigyeléssel lehet nem veszélybe sodorni,úgy inkább körültenkintő leszek és nem adom kölcsön Anyukámnak sem a cicáimat. De ezt az orvosoknak kell megerősítenie. Köszönöm nektek a válaszokat,jó babázást és babavárást nektek :)
13: egyébként az állatorvosok -ironikus módon- sokkal humánusabbak, mint az orvosok. Nagyon jó tippeket adott az állatdokink nekünk, hogy a cica és a baba összeszokjanak, a cicó ne legyen féltékeny, én ne kapjak el semmit. Bár, az orvosaim (háziorvos, nőgyógyász, endokrinológus) is támogatják, hogy legyen háziállatunk.
Én biztosan nem választanék olyan orvost, aki azt mondja, ajándékozzam el, mert az velem sem fog emberségesen bánni majd. A szülészünkben bízni pedig a legfontosabb dolog a terhesgondozás során!
Nekem kettő van, 5 és 6 évesek. Terhes vagyok, megkérdeztem a nőgyógyászomat, csak mosolygott, azt mondta, semmi gond, csak újat most ne fogadjunk be.
Az almot a férjem cseréli, bár ritkán kell, mert kijárnak, az alom csak veszhelyzet esetére van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!