Segitség kukac jött ki belölem? (Csak az olvassa akinek gyomra van hozzá)
Emberben élhetnek bélférgek, de a kisebbek a cérnagiliszták, azok fehérek...és tényleg pár mm hosszúak.
A többi bélféreg úgy tudom, hogy sokkal hosszabb 10-20 cm is lehet akár...
Ne vedd készpénznek, de én így tudom...
ha már ürül az emberből akkor már gyanús tüneteket is okoznak, amiket észrevettél volna gondolom.
Nagyobb a valószínűsége, hogy kívülről pottyant a kádba, vagy a csaptelepből-csatornából-hajadból?
Nincs növény a fürdőben?
Én ott teleltetek 1-2 pálmát pl...
Mondjuk egy kanyar a háziorvoshoz biztos megnyugtat, de én nem hiszem, hogy belőled jött volna ki...NYUGI!!!!
Nekem is gyanús.
Amennyire én tudom,ha ürül is,akkor az széklettel szokott,de gondolom az feltűnt volna.Egyébként ha véletlenül férges lennél,akkor fokhagymát kell enni,az kihajtja.(egy próbát megér)
Tutira nem belőled jött.Most mindenféle rovarok költöznek be a lakásba,pár héttel ezelőtt minket is megszívatott!
A kisfiam szívószállal issza a kakaót,a konyhapulton tartom a dobozában.Egyik este ivott éppen,aztán kiköpte a kis kezébe a "kukacot"a kakaóval együtt,hogy "anya,ez volt a számban".Brrr.A "kukac" a molylepke lárvája,aki beleköltözött a szívószálba,sötét,eldugott helyre.Írd be a keresőbe.
Az emberben nem ilyen férgek élnek.
Szia kérdező!
Voltàl az orvosnál és mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!