Segitség kukac jött ki belölem? (Csak az olvassa akinek gyomra van hozzá)
Figyelt kérdés
Nemrég elmentem vettem egy fürdöt. És észrevettem hogy valami a vízben úszik, kiraktam a kád szélére és úgy néz ki mint egy földigiliszta csak kicsibe kb 2-3 cm hosszú és vér van benne, nem mozgott meg semmi csak olyan gusztustalan :( 29 hetes terhes vagyok féltem a babát is nemtudom mi ez segitsetek2015. nov. 25. 17:49
2/19 anonim válasza:
Nem bisztos, hogy belőled jött ki! Lehet, hogy beleesett a kádba, vagy nemtudom.. Menj el orvoshoz ès majd kiderül 👌
3/19 A kérdező kommentje:
Felhivtam a védönöt és nem mondott semmit. Csak azt hogy minél hamarabb menjek el a háziorvoshoz és vigyem magammal a kukacot, de nem árt a babának..
2015. nov. 25. 17:57
4/19 anonim válasza:
Menj el orvoshoz vizsgálatra! Lehet egy szövetdarab is akár.
5/19 anonim válasza:
Lehet,hogy a hajadrol pottyant a vizbe vagy a ruhadrol...gondolom nem a vizben wc ztel? Mindenesetre doki a biztos!
6/19 anonim válasza:
Behúzódhat mindenféle rovar a hideg elől , a falon hernyó lárva volt pár napja . Több pók is került elő a sarkokból .
7/19 A kérdező kommentje:
hát nemtudom.. mintha vér jönne a "száján"
2015. nov. 25. 18:10
8/19 A kérdező kommentje:
Kimostam a kádat, beleengedtem a vizet és amikor beleültem még folyattam közbe magamra a zuhanyt
2015. nov. 25. 18:12
9/19 anonim válasza:
Igen, lehet bele esett a vizbe. Hát honnan jött volna ki?? Van valahol valami seb helyed? Vagy fáj valahol valami? Mert hát gondolom nem jön ki csak úgy èszrevètlenül! Főleg hogy már nem is èlt, ha jól olvastam.. De azèrt mindenkèppen menj el orvoshoz, nehogy tènyleg valami gond legyen!!!
10/19 anonim válasza:
valószinüleg gilisztás vagy, kerj orvostol gyogyszert. nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!