Segítség,1 hónap alatt 5 kg-t híztam, pedig számolom a kalóriát és a szénhidrát bevitelt is. Mit csináljak? 37 hkm
Teljesen magam alatt vagyok, minden nap feljegyzem az étkezésem, átlagban 1600 kalória és 160-180 gramm szénhidrát.
Eddig teljesen rendben ment a hízásom, kb havi 1 kg, de most hetente több mint 1 kg jött fel, nem értem :-(
Mit csináljak? Most elértem a 14 kg-t a 37. hétre :-(
Az egyik lehetőség, hogy nem zsírból jöttek fel a kilók, hanem vízből. Nyomd be a bokádnál, hasadnál a bőrt és ha "sokáig" ott marad az ujjad nyoma akkor vizesedsz.
Ha sokáig ugyanazt a kalóriát viszed be nem biztos, hogy jót teszel a szervezetednek. A testépítők tartanak 1-1 ún. csaló napot. Ha jobban érdekel keress rá a "leptin"-re.
Számold át, hogy teljesen pontos-e a különböző ételekre számított kalória. (Pl. nem mindegy hogy a hús tiszta hús, vagy van-e rajta bőre. Ehhez hasonló kis apróságokból sok-sok kalória összejöhet)
Az a baj, hogy külföldön vagyok és itt magasról tojnak a fejemre. Nem tudom én nagyon soknak találom a havi 5 kg-t.
Amit észrevettem, hogy este vízes a bokám, de reggelre nem, akkor ez most vizesedésnek számit?
Igen. Ez még az enyhébb formája. Ha tudod, polcold fel a lábad estére és nap közben is ahányszor tudod tedd fel valahova. Nekem trombózisom volt. Mindig van egy doboz géppapír, ami bontatlanul ott van az asztalom alatt, hogy rá tudjam tenni a lábamat. Nem az igazi, de a semminél jobb. Nem tudom, mit dolgozol, milyen lehetőségeid vannak, de légy kreatív ,)
Ezt az oldalt ajánlom:
Szuper! Néha olyan értelmetlennek látom a válaszadást itt, de ilyenkor örülök :)
Mit változtattál, hogy sikerült? Ja.. és gratulálok a kitartásodhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!