Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lábzsibbadás? Mit tanácsoltok?...

Lábzsibbadás? Mit tanácsoltok? Már 1 hónapja szinte folyamat zsibbad, hol jobban, hol kevésbé. De érintésre fáj a lábam. A felszínen nem látni semmit.

Figyelt kérdés
Senki nem mond semmit védőnő, háziorvos, és a nőgyógyász sem. Most vagyok a 24. héten.
2010. márc. 21. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
hat nem vagyok szakerto, de a vegtagok zsibadsa kalcium hianyra utalhat . vol egy osztalytarsam akinek sulyos kalcimhianya volt es ha rohama volt, vagy nem szedte folyamatosan a calciumot zsibbadtak a kezei es a labai.
2010. márc. 21. 10:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Lehet keresek valami pezsgőtablettát. Eddig úgy gondoltam elég tejterméket fogyasztok, lehet mégsem.
2010. márc. 21. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, mert nekem sem tudtak erre semmit mondani. Pedig rengeteg tejet iszom, sajtot eszem. 25 hetes kismama
2010. márc. 23. 08:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a kezemen tapasztaltam ezt. Ami jelzem,nincs látványosan felpüffedve,semmi egyéb látható tünet. Éjszaka felébredek rá,annyira fáj,aztán napközben "bejáratódik". Mivel rendesen betojtam .hogy mi lehet,mentem vele a dokimhoz ,aki azt mondta,ez bizony a vizesedés első jele. Több mozgás ,kevesebb só . Szülés után elmúlik. Kitartás lányok! :) 34 hetes
2010. márc. 23. 09:02
 5/10 A kérdező kommentje:

2 napja iszom kalcium sandozt, de eddig még semmi változás.

Éjjel többször felébredtem annyira fájt.

Minden ötlet, tapasztalat érdekel.

2010. márc. 23. 09:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam már 4,5 hós. Én is nagyon szenvedtem a terhesség alatt a lábzsibbadással. Legfőképp a bal combom zsibbadt.Mintha tűkkel szurkálták volna.Volt,hogy éjszaka sírva ébredtem.(úgy gondolom bírom a fájdalmat,a kisfiamat érzéstelenítés nélkül szültem,18 óra vajúdás után) Nekem is a kálcium hiányt mondta a nőgyógyász. Nem segített semmi pezsgőtabletta, kb. a 30. héten egyik napról a másikra elmúlt.Jó babavárást.

2010. márc. 23. 10:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Én22hetes vk nekem is a bal combom zsibbad mintha tűpárnán aludnék én hetek óta szenvedek vele nagyon fáj főleg este ha megpihenek no és éjjel.Nagyon jó lesz ha elmúlik mert csak az oldalamon tudok aludni így még ezt is megnehezíti.
2010. márc. 23. 11:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Nekem is a bal combom zsibbad.:(

Ti mennyi kalciumot szedtek?

2010. márc. 23. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:

szintén zenész :-( bal combom zsibbad a 2.terhességem.a doki azt mondta ha nem javul 3x1 magnézium és 1x1kalcium után,akkor sajnos nincs mit tenni,mert a baba valamilyen artériát nyom,ami miatt nem kerül elég vér a combba

hát mondanom sem kell 1,5hónapja szedem ezt az adagot,de semmi javulás.ha az oldalamon fekszem 20perc után zsibbad a combom,ha hanyatt fekszem kicsit tovább bírná,de akko meg a baba reklamál.

érdekes,ez az 1.babával nem volt.

30+1hetes

2010. márc. 23. 21:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül. Erről a tünetről nem is olvastam igazából sehol.

Remélem szüléssel elmúlik.

2010. márc. 24. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!