Lábzsibbadás? Mit tanácsoltok? Már 1 hónapja szinte folyamat zsibbad, hol jobban, hol kevésbé. De érintésre fáj a lábam. A felszínen nem látni semmit.
2 napja iszom kalcium sandozt, de eddig még semmi változás.
Éjjel többször felébredtem annyira fájt.
Minden ötlet, tapasztalat érdekel.
Szia!
Az én kisfiam már 4,5 hós. Én is nagyon szenvedtem a terhesség alatt a lábzsibbadással. Legfőképp a bal combom zsibbadt.Mintha tűkkel szurkálták volna.Volt,hogy éjszaka sírva ébredtem.(úgy gondolom bírom a fájdalmat,a kisfiamat érzéstelenítés nélkül szültem,18 óra vajúdás után) Nekem is a kálcium hiányt mondta a nőgyógyász. Nem segített semmi pezsgőtabletta, kb. a 30. héten egyik napról a másikra elmúlt.Jó babavárást.
Nekem is a bal combom zsibbad.:(
Ti mennyi kalciumot szedtek?
szintén zenész :-( bal combom zsibbad a 2.terhességem.a doki azt mondta ha nem javul 3x1 magnézium és 1x1kalcium után,akkor sajnos nincs mit tenni,mert a baba valamilyen artériát nyom,ami miatt nem kerül elég vér a combba
hát mondanom sem kell 1,5hónapja szedem ezt az adagot,de semmi javulás.ha az oldalamon fekszem 20perc után zsibbad a combom,ha hanyatt fekszem kicsit tovább bírná,de akko meg a baba reklamál.
érdekes,ez az 1.babával nem volt.
30+1hetes
Legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül. Erről a tünetről nem is olvastam igazából sehol.
Remélem szüléssel elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!