Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem igazán terveztük, és...

Nem igazán terveztük, és mégis összejött?

Figyelt kérdés
Van már kettő gyermekünk, és igaz nem zárkóztunk el a harmadik babától, mert néha-néha szóbakerül, de nem gondoltuk, és lehetséges h mégis összejött.Okt.19.-én volt az utolsó mensim, és mivel a férjem sokat van távol, van h nem s számolgatunk középidőt illetően...óvszerrel védekezünk, de van, hogy csak a legvégén húzzuk fel..és tudom ne csoálkozzak, hogy emellett sikerülhetett akár, épp zért írtam, hogy soha nem mondtuk, hogy nem lesz vmikor 3.baba.Tehát nov.19-re nem vártam, és azóta sem jött meg.Mellbimbómfáj, hasam fáj, bővebb lett a folyásom.Tesztelni még nemteszteltem, megmondom őszintén nagyon nagy bennem az izgalom.Kezdem beleélni magam a dolgba...Szerintetek???Lehetséges???
2015. nov. 25. 05:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy tesztet és minden kiderül 😊
2015. nov. 25. 05:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Írd meg mit mutat a teszt de pozitívra tippelek! :)
2015. nov. 25. 06:17
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Most komolyan! Van két gyereked és nem a tesztelés az első,ha azt gyanítod terhes lehetsz???

Itt senki sem látó,és senki nem fogja megmondani,hogy az vagy-e!

2015. nov. 25. 06:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Mikor tesztelsz?:)
2015. nov. 25. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdező csináltál tesztet????
2015. nov. 25. 14:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Pénteken d.u. tudok venni, szombat reggel csinálom meg.Mindenképp megírom, hogy mi lett az eredmény!
2015. nov. 26. 05:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát pozitív lett!!!!

Először sírtam, aztán utána együtt nevettünk a férjemmel!Nagyon boldogok vagyunk!!!

2015. nov. 29. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Wow gratula! Az óvszert mindig csak a legvégén húztátok fel? Korábban is védekeztetek így, és akkor nem lett baba?
2015. nov. 29. 16:51
 9/9 A kérdező kommentje:

3,5 éven keresztül nem :)

De aztán eszünkbe jutott, hogy amikor külföldről hazaért 1 hét után, kicsit egymásnak estünk, és akkor bizony el lett felejtve....de abszolút nem bánjuk, sőőőőt!

2015. nov. 29. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!