Folyik a magzatvizem vagy sem? Baj van? Mihez kezdjek? 21 hkm
Tegnap megváltozott a folyásom, vizes jellegű lett. Nem áztatta agyon a bugyit, de érezhetően nyirkos lett.
Vettem Loritant és halvány szürkés-kékes lett.
Elmentem nőgyógyászhoz, azt mondta a burok magzatvízzel teli "szerinte " ép, és nézett valamit ph -papírral, minden rendben, nincs fertőzés, se magzatvízfolyás szerinte. Akkor mitől kék a betét?
Utána 10 percig nem tudta megmondani, hogy él e a baba, mert a pici nem mozgott, és szívhangot se látott. Aztán megrázta a hasam és azt mondta "Á, minden rendben".A leletre azt írta, hogy rossz szonográfiás viszonyok, jó életjelek.
Egyáltalán NEM nyugodtam meg, sőt....
Szerintetek?
Köszi a megnyugtató válaszokat lányok!
Ma reggelre lényugodtam, aludtam 10 órát,éreztem reggel azt a rángás félét,ami szerintem Ő.
A folyásom nem lett nagyobb, ez a Loritan akkor nem egy életbiztosítás....
A doki szerint a hüvely ph-m rendben van, nincs fertőzés. Úgyhogy mára pihi napot tartok :-)
Ami a fogadott orvost, Istenhegyi Klinikát illeti:
Sajnos a létminimum alatt élek most. A diploma osztó után két héttel estem teherbe, és miután felvettek tanítónak, aznap lettem először rosszul... Így nem mertem bevállalni 32 gyerek tanítását, aztán jöttek csak az igazi rosszul létek, napi szintű orvoshoz járkálás.
Amikor hívnak, korrepetálok, dé ennyi az össz bevételem.
Fizethetem a tb-t, a diákhitelt (már 3 felszólítást kaptam), felnőtt BKV bérletet,meg a sok gyógyszert...úgyhogy ezek sajnos mind luxus dolgok...
De. NAGYON ÖRÜLÖK a picinek, mert úgy volt, hogy nem is lehet babám:-)
Áprilisig kihúzzuk, utána ott a diplomás gyed,gyes, családi adókédvezmény, családi pótlék...azzal már kényelmesen, arról nem is beszélve, hogy a tb ezalatt nem fizetős, meg olcsó a kismama bérlet.
Ezzel vígasztalom magam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!