Masodik babajukat varo anyukak, nektek mi a tapsztalatotok?
Szia! Nálunk is 19 hónap van a fiúk között :) Most 4 a nagy és 2.5 a kicsi.
Az elején arra figyelj hogy a naggyal legyél sokat a kicsi még tényleg nem igényel sok mindent. Szoptatás közben rajzoltunk a naggyal, megtanultam balkézzel markolót rajzolni :) Nem kell erőltetni a nagyot hogy segítsen a kicsinél hisz még ő is kicsi,ha akar akkor köszönd meg nagyon és kész. Nekem sokat segített a hop-tai már 2,5 hósan abban volt, sétáknál aludt benne és így könnyebben futottam a nagy után. Sokszor itthon is abban aludt és tudtam játszani nyugodtan a naggyal nem sírt fel folyton. A kicsi napirendje lett a nagyhoz igazítva. Aztán persze egyre többet volt fent a kicsi és elég hamar érdekelni kezdték a nagy játékai. Mostanra együtt duplozunk, gyurmázunk, rajzolunk. Persze sokszor hajba kapnak még talán most kezd el alakulni közöttük valami :) Sokszor jó lenne félbe vágni magam de legalább próbálom elérni hogy egy szobában legyenek és így csak ott kell kétfele játszani. A nagy nekem nem kezdte 3 évesen az ovit csak most mert októberi. Így kicsit más a napunk :) ebéd után hozom. Szóval imádom őket és élvezem a kis korkülönbség előnyeit :) Könnyű szülést és sok boldog évet Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!