A 3. babájukat váró anyukák, hogy fogadták a hírt a családjuk és a gyerköcök? Nehezebben bírjátok a terhességet?
Hogy fogadták a hírt:és akartátok??jól meggondoltátok???
Amúgy akartuk!!!
A nagyobb 5 éves és örült,a kisebb 2 éves és úgy igazán fel se fogta.
Nagyon hosszú volt ez a nyár,a 30. hétbe járok és nehéz volt 2 gyerekkel itthon úgy,hogy itt fáj ott fáj,negyed annyi energiám van stb
Nálunk örültek,mert tudták, hogy készülünk a 3. babára.
A tesók is örültek, de még picik voltak :) 4 és 3 évesek :)
Problémamentes terhességem volt, csak a cukorterhelésnél hánytam, ahogy az előző kettőnél is :P :D
38.hétre született. Ő volt a legnehezebb szülésem, de megérte.
Hárommal könnyebb mint kettővel, komolyan :)
mondjuk nálunk kicsik a korkülönbségek és mind a három fiú :)
Most 7-6 és 3 évesek :)
Nálad már nagyok a a gyerkőcök, sokat fognak segíteni biztos, a többiek véleménye meg kit érdekel? Őszintén? :)
Nekem is mondta a szomszéd néni, hogy ez meg az....elmondta, meghallgattam. Ennyi.
Boldog babavárást :)
Harmadik babánk nem várt ,nem tervezett baba volt. Elején még mi magunk is elgondolkoztunk rajta,hogy kell-e ez nekünk? hogy fogunk boldogulni?
Családi fogadtatás vegyes volt. Páran örültek,többség semleges volt,mondván nem neki kell felnevelni,de volt egy aki ha tehette volna kitaposta volna belőlem... :(
Na de mostanra van egy nagyfiú,egy kis királylány,aki néha boszi seprűn lovagol,és egy kis bohóc,aki eszméletlen figura. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!