Anneee25 kérdése:
Ez lehet magzatvíz szivárgás? SOS 21 hkm
Figyelt kérdés
21 hetes kismama vagyok, szombaton voltam a sürgősségin alhasi fájdalommal, akkor megállapították, hogy minden ok, zárt a máhszáj, baba jól van.
Azóta el is múlt a fájdalom.
Ma pisilés után úgy éreztem vmi mintha a hüvelyemből szivárogna, megnéztem és vizes jellegű folyásom volt /van.(eddig fehéres volt).
A bugyim enyhén nyirkos volt, de az lehetett az egésznapi melótól is.....
Szerintetek ez lehet magzatvíz szivárgás?
Az milyen mennyiségű?
Vagy csak sima vízes folyás?
A sürgősségin hülyének néznek, ha megint beállítok úgymond ok nélkül...
Mit tegyek?
Egy paramami
2015. nov. 23. 19:21
11/11 anonim válasza:
Szia! 6os vagyok :) Amikor alltam nem jott semmi mivel a baba feje elzarta az utat amikor leultem elmozdult es tudott folydogalni :) Egy erosebb fajas elozte meg a repedest.Korhazban nem volt a huvelyi vizsgalatkor folyadek igy azt mondta az ugyeletes tevedtem.En ragaszkodtam hozza hogy folyik igy kaptam betetet es leultem rogton latszott rajta igy vittek csaszarozni :) Szoval szerintem neked csak siman tobb a folyas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!