Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz szivárgás lenne?

Magzatvíz szivárgás lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 35 hetes kismama vagyok, reggel óta feszítő , fájó érzésem van odalent, és délután óta valami csordogál is. Kb egy tisztasági betétet 1,5 alatt úgy töltött meg hogy a nadrág is olyan lett . Nyàlkás dolog is távozott reggel. Mi lehet ez? Köszönöm :-)
2015. márc. 16. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:

nyilván a magzatvíz lehet ha a nadrágod is átázik, lehet fent repedt meg a burok, vagy a kicsi annyira lent van, hogy nem tud elönteni a magzatvíz.

talán be kéne menni a kórházba mert nagyon nagy a fertőzés veszély, ha elfolyik a víz akkor 24 órán belül meg kéne szülni a picit...

fura nekem, hogy ide írsz, miért nem mész be a kórházba? mire vársz? nehogy baj legyen ebből!

majd írjál mi volt :)

2015. márc. 16. 23:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Valószínűleg rosszul fogalmaztam,mennyiségre messze nem volt ennyire egyértelmű, nem átázott a nadrágom hanem néhány csepp nedvesség oda is a tisztaságin keresztül. Azóta fekszem és jelentősen csökkent a mennyisége. Nincs fájdalmam csak egy feszítő érzés mintha egy kemény ballon lenne odalenn.Természetesen megmutatom magam nőgyógyásznak, a kérdést azért is tettem fel mert sajnos se tapasztalatom se tapasztalt segítőm nincs, fiatal házaspár vagyunk, első babánk lesz. Hátha valaki egy kis tapasztalattal ki tud segíteni... :-) Írok majd hogy mit mondtak.
2015. márc. 17. 05:43
 3/6 Wiky93 ***** válasza:

Ha a fekvésből fel állsz akkor csordogál újra? Ha igen akkor szerontem tuti magzatvíz. Édeskés illatú?

Szerintem is go kórhàz, ez nem játék :)

2015. márc. 17. 08:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,folydogál továbbra is, beszéltem a férjemmel, bevisz kocsival,10 percre dolgozik innen.
2015. márc. 17. 10:59
 5/6 Wiky93 ***** válasza:
Akkor valószínű az :) majd írj miújság, hát ha jön a baba akkor kívánok könnyű és gyors szülést :)
2015. márc. 17. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem vagyok tapasztalt ebben, de anyu mondta, hogy velem is felül repedt meg a magzatburok..Még az nap megszült! :)
2015. márc. 17. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!