Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz szivargas a 20. heten?

Malenakloe kérdése:

Magzatvíz szivargas a 20. heten?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kerlek irjatok, tapasztalatokat, nagyon felek. 20hetes kismama vagyok. Most lepek be 3 nap mulva a 21.hetbe. Penteken baratnommel nevettunk es azt vettem eszre vizes a bugyim. Megszagoltam de nem volt edeskes illata. Pisi lehetett vagy magzatviz. Aztan sokat kellett pisilnem es ereztem hogy mintha nyomodna holyagom, gondoltam a kicsi nyomja. Ereztem mintha vmi meleg csurogna, tettem be betetet es sargas pisi szeru foltok voltak rajta. Masnap reggel ugyanugy betetettem betet szinten sargas. Pisiles inger maradt. Vettem Loritan betet szombaton delutan es egy pontban elszinezodott halvanyan, ezert irany volt az elsosegely, bar mindenki azt mondta pisi ami normalis. Doktorno uhn kevesebb magzatvizet latott, azt nem mondta mennyivel. Osszegyujtogetett beteteimet(pentek esti,szombat reggeli kora delutanig) nem jeleztek szivargast, mert leontotte oldattal. Viszont ami bent volt, mikor mentem elsosegelyre azt mondta van rajta. Hogy mennyi azt nem. Bentfogtak. Tegnap egesz nap figyeltek nem volt szivargas, ma sem. Lehet eselyunk arra, hogy minden rendben legyen? Gyulladas nincs testemben, vizelet jo. Torleteredmenyekre meg varunk. Annyira felek, mivel 20 hetes vagyok! van esely, hogy nem szivarog tovabb? Koszonom
2015. márc. 9. 11:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ha kórházban vagy, miért nem az orvosokat kérdezed? Mi csak találgatni tudunk innen.
2015. márc. 9. 11:44
 2/17 A kérdező kommentje:
Mert teljesen el vagyok keseredve, szinte alig mondanak valamit. Es nagyon erdekelne, hogy valakinek volt e hasonlo tapasztalata.
2015. márc. 9. 11:45
 3/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

szerintem ha azóta nem tapasztaltál nagy mennyiségű folyást akkor nem a magzatvíz volt.

A terhesség alatt megnő a hüvelyváladék és ahogyan a pocaklakó is nő talán a későbbiekben is tapasztalhatsz majd ilyet! 3. babát várom és az első terhességemnél nekem is volt ilyen azonnal rohantam a dokimhoz és ő megnyugtatott ezzel h a hüvelyváladék ilyenkor megnő!

boldog baba várást

23 hetes kismama

2015. márc. 9. 14:12
 4/17 A kérdező kommentje:
Koszonom. azt mondta a doktorno, hogy o oldattal latott rajta magzatvizet. En csak bizok es bizok. Nem elnem tul, ha valami tortenne a kislanyommal.
2015. márc. 9. 14:18
 5/17 anonim ***** válasza:
Szia! Ne haragudj, hogy nem tudok érdemben válaszolni, csak érdeklődnék, hogy neked milyen volt a folyás? Sok?hirtelen jött egyszerresok,vagy csak kicsi?mmennyivel kevesebb a magzatvíz? A 18 hetes ultrahangon még átlagos volt? Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, csak én is 20 hetes vagyok, holnap töltöm a 21-et,és nekem is van vizes folyásom. Szerdán lesz két hete,hogy voltam ultrahangon, akkor átlagos volt a magzatvíz, igaz akkor is küzdöttem ezzel a folyással. Én is rettegek, hogy nehogy a magzatvíz legyen. Monjuk nekem szerencsére nem vészesen sok, mert egész nap el vagyok egy tisztaságival, de rettegek,mert már két babát elvesztettem, és a kisfiamat nem bírnám ki ha elveszteném. Tényleg ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de nagyon megköszönném,ha válaszolnál, és szívből kívánom, hogy minden rendben legyen veletek!
2015. márc. 9. 14:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Ugy tortent, hogy nevettem a baratnommel es vizes lett a bugyim, de semmit se ereztem. Mai napig nem tudom, hogy pisi vagy magzatviz lehetett. Utana feltunoen sokat jartam pisilni aznap es masnap. A folyas pedig mint a pisi. Nem jott sok, legalabbis nem ereztem soknak. A beteten se ereztem vizet, hanem sarga volt.
2015. márc. 9. 14:56
 7/17 anonim ***** válasza:
Hát az bizony pisi volt. Ez 100%. Nekem egyszer kb 30 hetesen volt, hogy elmentem éjszaka pisilni, és mikor már a kezemet mostam, egy kevés még jött. Megijedtem, de utána néztem én is, de rájöttem, hogy tuti pisi volt. Ilyenkor már nyomja a hólyagot. Ha pedig nevetés alatt történt, akkor meg még tutibb.Van aki nem terhes és annyira nevet, hogy bepisil :D ÉS akkor ő sem érzi, hogy kell neki. A magzatvíz nem feltétlen önt el hirtelen, velem sem így történt, de mivel már fájásaim voltak és közben szivárgott szépen lassan valami akkor tudtam hogy az. Viszont ha szivárog a magzatvíz, akkor az nem csak annyi, hogy van egy kevés. Másnap megint egy kevés. Harmadik napon megint.Az akkor pár órán belül kifolyik szépen lassan az egész. Ne aggódj, ha magzatvíz szivárogna azt észrevennéd.
2015. márc. 9. 15:42
 8/17 A kérdező kommentje:
En nagyon bizok benne. De a dojtorno azt mondta latta, hogy kevesebb a viz es allitolag betet negativ volt. Tudni kell, hogy Temesvary oldattal csinalta a mosdo felett. Vizet ugyanugy mutatja, mint magzatvizet az oldat. Istenem mar annyi minden jar a fejemben.
2015. márc. 9. 15:48
 9/17 anonim ***** válasza:
A vízre ugyan úgy elszíneződik az az oldat,mint a magzatvízre? Akkor az nem valami megbízható. És ez előtt mikor voltál ultrahangon? Ott rendben volt a magzatvíz mennyisége!?amúgy fájni nem fáj semmid? És mit mondanak mikorra tudnak biztosabbat?
2015. márc. 9. 16:50
 10/17 A kérdező kommentje:
Veseim erzem egy kicsit, de az lehet a folyamatos fekvestol remelem. Labak fent, fej lent. Eddigi eredmenyek jok. Meg torletek hianyoznak. Igen, elszinezodik a vizre. Izzadsagra kepzeljetek nem, de vizre igen. Ezt noverke mondta.
2015. márc. 9. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!