Malenakloe kérdése:
Magzatvíz szivargas a 20. heten?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kerlek irjatok, tapasztalatokat, nagyon felek. 20hetes kismama vagyok. Most lepek be 3 nap mulva a 21.hetbe. Penteken baratnommel nevettunk es azt vettem eszre vizes a bugyim. Megszagoltam de nem volt edeskes illata. Pisi lehetett vagy magzatviz. Aztan sokat kellett pisilnem es ereztem hogy mintha nyomodna holyagom, gondoltam a kicsi nyomja. Ereztem mintha vmi meleg csurogna, tettem be betetet es sargas pisi szeru foltok voltak rajta. Masnap reggel ugyanugy betetettem betet szinten sargas. Pisiles inger maradt. Vettem Loritan betet szombaton delutan es egy pontban elszinezodott halvanyan, ezert irany volt az elsosegely, bar mindenki azt mondta pisi ami normalis. Doktorno uhn kevesebb magzatvizet latott, azt nem mondta mennyivel. Osszegyujtogetett beteteimet(pentek esti,szombat reggeli kora delutanig) nem jeleztek szivargast, mert leontotte oldattal. Viszont ami bent volt, mikor mentem elsosegelyre azt mondta van rajta. Hogy mennyi azt nem. Bentfogtak. Tegnap egesz nap figyeltek nem volt szivargas, ma sem. Lehet eselyunk arra, hogy minden rendben legyen? Gyulladas nincs testemben, vizelet jo. Torleteredmenyekre meg varunk. Annyira felek, mivel 20 hetes vagyok! van esely, hogy nem szivarog tovabb? Koszonom2015. márc. 9. 11:40
11/17 anonim válasza:
És az nem lehet,hogy a vizes folyásra is elszíneződik, és csak az volt? Lehet fel vagy fázva kicsit nem,ha a veséid fájnak. Amúgy érzed már mocorogni a drágát?
12/17 A kérdező kommentje:
Allitolag vizes folyasra nem szinezodik el. Csak a magzatvizre meg csapvizre. Erzem a kicsikemet:) Csak olyan rossz ez a bizonytalansag:(
2015. márc. 9. 18:11
13/17 anonim válasza:
Hát én nagyon szurkolok neked, hogy rendben legyen minden. Majd ha tudsz valamit, akkor megkérhetlek, hogy írd meg, mert izgulok értetek, hogy minden rendben legyen. Az meg
14/17 anonim válasza:
Nyugi, ne aggódj ezen. Én biztosra veszem, hogy ez nem magzatvíz volt. Ha szivárog, akkor az tényleg állandóan szivárog, míg el nem folyik. Ha azóta semmi nem volt, akkor tényleg ne aggódj!
15/17 A kérdező kommentje:
Torleteredmenyek meg nincsenek. Szerencsere vasarnaptol nem szivarog. Dokim hivott, szerinte ez jo elojel. Szerinte jovo heten mehetek haza, ha igy marad, de szerintem itt ugyse engednek haza, mert mikor bejottem azt mondtak a 24.hetig bent kell maradnom. Antibiotikumot es magneziumot kapok, mast nem tudnak adni. Szoval telnek a napok....:)
2015. márc. 11. 07:49
16/17 anonim válasza:
Igaz, règi kérdés de azért megpróbálom. 😁 mi lett vègül belőle? Mert èn most töltöm a 21 hetet, és én olyat éreztem mint aki bepisilt, de nem pisi volt az biztos. Nem előtte voltam wc n, és hirtelen elöntött. Én itthonra nem szoktam fehèrneműt hordani, igy nem is tudtam megnézni. Nadrágom olyan lett, de sötétkéken nem sok mindent láttam. Orvos szerint nincs gond, de én érzek aggódást továbbra is, nem tudom annyiban hagyni :/ és azóta használok fehèrneműt itthon is, és kisebb vizes részt szoktam látni rajta.
17/17 anonim válasza:
Engem is ez érdekelne, pont ma nem tudom eldönteni, hogy mit láttam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!