Használ valaki magzatvíz szivárgás jelző betétet?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Megéri? Tényleg jó?2015. febr. 8. 22:01
1/3 anonim válasza:
Szia! Igen, én igen! Nem emlékszem mennyibe került, de drága volt, és szerintem nem éri meg, engem csak összezavart. A 38. héten hittem azt, hogy szivárog a magzatvíz, és akkor szereztem be. Ha pozitív, akkor kéknek vagy szürkének kell lennie, na most, én ott álltam felette, mert szerintem kék lett, a párom, meg az anyukám is kéknek látta, erre bementem a kórházba, két orvos megvizsgált, és azt mondták, hogy nem szivárog, hanem nagyon erős vizes folyásom van. Kaptam rá kúpot, el is múlt, illetve lecsökkent valamelyest. Aztán a 40. héten tényleg elfolyt a magzatvíz, de az már összetéveszthetetlen volt. Szóval szerintem nem érte meg, én ha újra bizonytalan lennék, akkor bemennék az orvosomhoz. De nem akarlak lebeszélni.
2/3 anonim válasza:
Én biztonság kedvéért vettem h legyen itthon. Loritan a neve 3 db került 3100 vmennyibe. Azt tudom h a 10 db-os 11000 Ft. Én 3 db-ost vettem.
3/3 anonim válasza:
Lakmusz papírt is lehet használni. Az olcsóbb és ugyanolyan jó. Ha erős zöldes akkor magzatvíz, mert a magzatvíz ph-ja olyan 7-9 körül van. Én ezzel néztem meg, és teljesen jól bevált. Nem is veszem meg a betétet. Egyrészt mert drága, másrészt mert annyira nem megbízható. Kórházban is lakmuszpapírral nézték nekem. persze azonnal zöld lett annó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!