Rockmokus kérdése:
Honnan tudhatom hogy jól van a Babám?
Figyelt kérdés
Sziasztok 8 hetes kismama vagyok. Nincsenek és nem is voltak rosszulléteim én csak a tesztből, a dokitól, és abból tudom hogy baba lesz hogy nem jött meg. De honnan tudom hogy tényleg jól van??#Kismamakétségek
2015. nov. 23. 11:38
1/3 anonim válasza:
Onnan, hogy nem vérzel és nem görcsölsz mellette. A többin kár agyalni. A rosszullétnek semmi köze a baba hogylétéhez, nem attól van minél jobban a baba, hogy a mama egész nap hány.
2/3 anonim válasza:
Onnan, hogy a doki azt mondta, hogy ver a szíve. Ez elég. A többit majd ő intézi. Amíg nem vérzel, nincs miért aggódni.
3/3 anonim válasza:
Az embrió fizikai állapotát onnan tudod, hogy él (=dobog a szíve az uh-n). Olyan pici embrionális korban ez még nem egy bonyolult dolog. Ha nem vetélsz el, és dobog a szíve, minden rendben.
Magzati korban már más kérdés: ott nézik majd a fejlődési rendellenességeket is többször. Persze, attól még a magzat jól lehet akkor is fizikailag.
Én kb. a 20. héttől tudom, hogy mikor van ébren. De azt sosem fogod tudni, hogy jól érzi-e magát, csak hogy reagál bizonyos dolgokra. Nem tudhatod, hogy tetszik-e neki az ütvefúró hangja, de azt igen, hogy szétrugdos téged, ha hallja:)
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!