Honnan tudhatom hogy fiú vagy lány lesz a babám?
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 12:13
2/7 anonim válasza:
kinai fogantatási naptár állítólag beválik
3/7 anonim válasza:
NEKEM MINDEMFÉLE NAPTÁR SZERINT LÁNYOM LESZ,DE 1000%,HOGY FIÚ!Amniocentézisnél is meg ultrahangon is bizonyítva!
4/7 anonim válasza:
Nekem bevált a kínai horoszkóp. Lányt jósolt, lány lett, de igazándiból ez az első babám, és a családban még soha nem sikerült senkinek először fiút csinálni:D Többnyire lányok vagyunk a családban. Szerintem egy kicsit a családi statisztika is segít, de még az ultrahang is tévedhet. Az a legbiztosabb, amikor kibújik. Tudom, most nagyon kíváncsi vagy, így van ezzel mindenki, de sajna nincs 100%os kimutatás. Hallottam már olyan terhességi tesztről, ami megmondja, hogy fiú lesz e vagy lány. Ebay.com-on rákereshetsz.
5/7 anonim válasza:
Nekem semmilyen naptár nem jött be. Mind lányt mutatott, s fiam lesz. 18 heti uh-n is fiút mondtak, majd 27 hetesen elmentünk 4d-re, s megmutatták a herezacskóit s kukiját is.
Ja, s családi statisztikában sem lehet bízni, mert a rokonságban, a pároméknál s nálunk is lányok vannak többségben. Nálunk 2 uncsim fiú, pároméknál egy uncsija fiú. Anyukámnak nővére van, akinek két lánya. Anyukámnak 3-an vagyunk lányok. S uncsimnak is lánya van. Párom két uncsijának, is lányuk született. Szóval a mi fiúnk az egyetlen, s csak lány unoka nővérei lesznek.
6/7 anonim válasza:
Inga módszer?Hol mozdult először!Nekem ezek igazat mondtak :).A kínai nem jött be.
7/7 anonim válasza:
Ha elbújik ultrahangkor akkor kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!