Rengeteg zldséget ,gyümölcsöt ettem, amiket felsoroltál kerültem. Én 3000grammal született, a gyerek apja 4000grammal, fiunk 3880grammal született.
2015. nov. 23. 11:52
12/21 anonim válasza:
Mindent ettem csak picit tobbet mint nem terhesen 3800 gr a lanyom.
2015. nov. 23. 12:07
13/21 anonim válasza:
Mindent ettem a felsoroltak közül,az édességből például túl sokat,sajnos.Az egyetlen amit nem,a hús,mert vegetáriánus vagyok.
Sokat híztam,egyértelműen saját hibából.A kisfiam 4100 grammal született,mi is hasonló paraméterekkel.
2015. nov. 23. 12:22
14/21 anonim válasza:
Mindenfélét meg tudtam enni, bár nem töménytelen mennyiségben, és nagy édességes vagyok egyébként, de terhesség alatt visszafogtam magam. Összesen 12 kg-ot híztam, a baba pedig 4,15 kg lett. Apukája 3,6 kg körüli súllyal született, én pedig 4 kg voltam, szóval semmiképpen nem számítottunk pici babára.
2015. nov. 23. 12:27
15/21 anonim válasza:
Rengeteg gyümölcsöt, meg a dinnyét imádtam, kb úgy ettem mint terhesség előtt 10 kg-ot híztam csak ami lement szüléskor,meg utána a víz 3850 gramm lett a lányom, én is annyival születtem, ez inkább genetikán múlik, amúgy már 2 éves és egyáltalán nem kövér, pont jó a testalkata :)
2015. nov. 23. 12:45
16/21 anonim válasza:
3500 g volt a nagylány, terhességi cukros 160 g-os diétán voltam vele a 24. héttől, addig semmi extra, normál étkezés. A második 4100 g lett, kezdettől úgy ettem, mintha cukros lennék, bár nem méricskéltem úgy, mint amikor tényleg az voltam. Nem is lettem vele szerencsére cukros. Mindkét terhességnél kb. 7 kg jött fel, ami szülés után le is ment.
2015. nov. 23. 12:54
17/21 anonim válasza:
Én minden nap ettem ilyeneket terhesség alatt. 1 tábla milka minden nap elfogyott + a sültkolbász már megszokott reggelim volt. Én 25 kg-ot híztam, a fiam 3060 grammal született 41. héten.
2015. nov. 23. 13:24
18/21 anonim válasza:
lényegében a cukrodra figyelj, ezen túl egyél ami jól esik...a gyerekre nem lesz hatással max te mész nagyobb súlyfelesleggel szülni..én 22 kg-ot híztam de mind le is ment pár hónap alatt...azzal nem értek egyet hogy a szülők születési súlyával függ össze..legalábbis ránk ez nem igaz.
2015. nov. 23. 13:35
19/21 anonim válasza:
Gyermekeim 4400 és 4200 grammal születtek. Nem voltam cukros egyiknél se. Terhességeim alatt kevesebbet értem mert egyszerűen nem ment le több. Mindkét babával 5 kilóval lettem nehezebb terhesség végére tehát az induló sulyomhoz képest fogytam is. Mondjuk volt is miből. A felsorolt ételekből ettem mind.
A férjem majdnem 5 kilóval született. A baba súlya nem attól függ Te mennyit eszel, ez genetikai dolog.
2015. nov. 23. 13:49
20/21 anonim válasza:
Első terhesség alatt tömtem magamba mindent, csokit, sütit, szénhidrátot szénhidráttal ettem. Eredmény: 20 kiló hízás, 3800 g-os baba.
Második terhesség alatt cukros lettem, szigorú diétával. Eredmény: 3 kg fogyás, 3700 g-os baba.:)
A 3 kiló fogyást úgy kell elképzelni, hogy eleve soványan indultam a terhességnek. A szülésre pálcika lettem egy gigantikus gombóccal a hasán. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!