Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan álmos és fáradt vagyok...

Olyan álmos és fáradt vagyok mindig, mit csináljak? Ihatok főzött kávét tejjel, vagy erősebb zöld teát? 32 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kislányom, és ugyan most ment oviba, de olyan sok dolog van itthon (hatan lakunk egy fedél alatt, és én csinálok szinte mindent), éjjel sem alszom jól, mert vagy a pocaklakóm, vagy a hólyagom nem hagy. Nem tudom kipihenni magam, és már azért nem bírom úgy a tempót 32 hetesen. Pont benne vagyunk egy házfelújításban is.
2008. szept. 13. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha nem magas a vérnyomásod, akkor egy kis tejeskávé nem fog ártani- én is ittam várandosan...

6hetes pici anyukája

2008. szept. 13. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Hát először is nyugodj meg,mert azért már eléggé benne vagy a terhességben!Ha te nyugtalan vagy fáradt,kialvatlan és ideges,akkor a babád is az lesz!Nekem enyhe seduxent akart felírni az ideggyógyász az autóbalesetem miatt,de hallani sem akartam róla!Teát igyál,de kávét ne se erősebbet!Porbálj pihenni,de tudom ez nehéz!Átérzem a helyzetedet,mert én is hasonló szituációban vagyok:)

28 hetes kismami

2008. szept. 13. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Inkább pihenj, mert így nem szabad! Arról nem is beszélve, hogy ha meglesz a baba, akkor még annyi időd sem lesz pihenni, most kéne előre is!!!

Ha 6-an vagytok, igazán be lehetne osztani a házimunkát, neked már nem is nagyon kéne csinálnod semmit!!

Ha a gyerkőc oviba van, feküdj le és aludj, mert a végén még szülni sem lesz erőd!!

Kávét amúgy lehet inni 2-őt naponta, de inkább nescafet, vagy 3&1-bent igyál.

De inkább aludj:-)

2008. szept. 13. 13:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :) Nem, nem magas a vérnyomásom, sőt, inkább egy picit alacsony is, amit furcsállok, mert az elsővel ugyanolyan "normális" volt, mint terhességen kívül. A 3 in 1 kávé nem használ, ezért gondoltam a főzöttre sok tejjel. A házimunkát sajnos nem tudom megosztani senkivel, mert a párom dolgozik, apósom csak van, sógorom 10 éves és rém lusta, kislányom ovis 3 éves, anyósom meg... olyan amilyen. Így sajnos kénytelen vagyok magam csinálni a házimunkát, ha nem akarom, hogy megegyen minket a kosz. Viszont tényleg jó lenne nem begyűjteni szülés utánra egy csomó alváshiányt... :(
2008. szept. 14. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!!!Tejes kávét nyugodtan ihatsz,mert nekem meg nagyo alcsony a vérnyomásom és orvosom mondta hogy nyugodtan ihatok tejeskávét csak kevés kávéval .32hetes kismama.
2008. szept. 17. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!