Hogyan változott meg az életmódotok terhesen? Mik voltak az új szokások, és mik voltak az elhanyagolt régiek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mi pl. már nem járunk túrázni (nem bírom már), nem megyünk színházba (többször kell pisilnem, mint ahányszor szünet van), a kiállításokkal felhagytunk, mert elfáradtam a tötyögésben gyorsan. Nehéz koncentrálnom a munkámra is a rúgások között.:) stb.
Veletek hogy volt/van ez? Nehezen szoktátok meg az új életet, vagy könnyedén ment?
24 hetes
2015. nov. 21. 13:59
11/14 anonim válasza:
8-as én 11 hetes korától érzem őt, szóval igen mostanra már megerősödtünk rendesen és az én babóm is nagyon aktív, fél óra pihi, fél óra rugi. Ettől ugyan úgy lehet koncentrálni, de lehet csak én vagyok különleges képességekkel megáldva. :D
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
(12-es: abba ne menjünk most bele, hogy biológiailag mi lehetetlen és mi nem, ha érezte, hát érezte 11 hetesen. az egyéni tapasztalatokkal a tudomány nem vitatkozhat.)
2015. nov. 22. 18:15
14/14 anonim válasza:
A koncentrációra írtam (10+4-en éreztem én is valami megmagyarázhatatlan rezgés-félét, ami szerintem a baba lehetett, nem vitatkozom senkivel a saját élményeivel kapcsolatban, tévedtek már az orvosok ezzel kapcsolatban eleget:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!