Párom terhes és még este 9kor ilyenre képes. Mit mondjak neki ha ennyire nem vigyázz magára?
Közölte hogy fáj a hasa hányingere van (6 hetes) de még képes volt most este 8 után még szőnyeget tisztítani meg függönyt leszedni és kimosni, a gép is még jár mert mást is mos, még tereget stb.
Szeretném ha vigyázna magára.28F
A férjem ugyanígy van ezzel, mint te. (Bár én vérzékeny vagyok, ami azért veszélyes.)
Engedd, hogy a feleséged tudja, mennyit bír el a Ő! Felnőtt nő, aki remélhetőleg tényleg bírja, és nem hősködik.
A férjem mindent maga megcsinál és én -egyre többet- besegítek neki, most már kb. fele-fele, amit itthon végzünk. (Gyerekkel mindketten itthon leszünk majd.)
Szerintem, ha aggódsz, ne azt csináld, hogy mostantól nem aggódsz, hiszen olyat nem tudsz. Segíts neki, szép lassan vedd át tőle a feladatokat, mindig csak annyit, amennyit enged.:)És amennyit te bírsz.
24 hkm
Semmi gond!
Ne aggódj!
Természetes 6 hetesen, ha fáj a hasa....ez szinte minden kismamánál jelentkezik.
A hányinger is természetes.
de ezek nem jelentik azt, hogy feküdni kell.
Teljesen jól csinálja!
Én a 4. babámat várom, igaz már túl a félidőn, most már más panaszokkal, mint terhesség elején, de teszem amit kell...a nő teste figyelmeztet, ha pihenni kell.
Azt viszont figyelni kell és hallgatni rá.
Semmi baja nem lesz tőle, ha nem veszélyeztetett. Volt már korábban vetélése?
Egyébként elképzelem a jelenetet, ahogy a nő (terhességtől függetlenül) mászik a létrán meg pakolja a ruhákat, a teremtés koronája meg ül a kanapén és aggódik.....
Nálam is mindig ez van. Szekrénytetejére mászok, dobozokat rakosgatok, szortírozok, mosok, teregetek, nem lehet lelőni, utána meg panaszkodok, hogy elfáradtam :)
Talán jobban érzi magát, ha tesz-vesz, és nem elfekszik. Segíts neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!