Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom terhes és még este 9kor...

Párom terhes és még este 9kor ilyenre képes. Mit mondjak neki ha ennyire nem vigyázz magára?

Figyelt kérdés

Közölte hogy fáj a hasa hányingere van (6 hetes) de még képes volt most este 8 után még szőnyeget tisztítani meg függönyt leszedni és kimosni, a gép is még jár mert mást is mos, még tereget stb.

Szeretném ha vigyázna magára.28F

2015. nov. 20. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A férjem ugyanígy van ezzel, mint te. (Bár én vérzékeny vagyok, ami azért veszélyes.)

Engedd, hogy a feleséged tudja, mennyit bír el a Ő! Felnőtt nő, aki remélhetőleg tényleg bírja, és nem hősködik.

A férjem mindent maga megcsinál és én -egyre többet- besegítek neki, most már kb. fele-fele, amit itthon végzünk. (Gyerekkel mindketten itthon leszünk majd.)

Szerintem, ha aggódsz, ne azt csináld, hogy mostantól nem aggódsz, hiszen olyat nem tudsz. Segíts neki, szép lassan vedd át tőle a feladatokat, mindig csak annyit, amennyit enged.:)És amennyit te bírsz.

24 hkm

2015. nov. 21. 08:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Semmi gond!

Ne aggódj!

Természetes 6 hetesen, ha fáj a hasa....ez szinte minden kismamánál jelentkezik.

A hányinger is természetes.

de ezek nem jelentik azt, hogy feküdni kell.

Teljesen jól csinálja!

Én a 4. babámat várom, igaz már túl a félidőn, most már más panaszokkal, mint terhesség elején, de teszem amit kell...a nő teste figyelmeztet, ha pihenni kell.

Azt viszont figyelni kell és hallgatni rá.

2015. nov. 21. 09:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz tőle, ha nem veszélyeztetett. Volt már korábban vetélése?

Egyébként elképzelem a jelenetet, ahogy a nő (terhességtől függetlenül) mászik a létrán meg pakolja a ruhákat, a teremtés koronája meg ül a kanapén és aggódik.....

2015. nov. 21. 10:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálam is mindig ez van. Szekrénytetejére mászok, dobozokat rakosgatok, szortírozok, mosok, teregetek, nem lehet lelőni, utána meg panaszkodok, hogy elfáradtam :)

Talán jobban érzi magát, ha tesz-vesz, és nem elfekszik. Segíts neki.

2015. nov. 21. 11:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Te most komolyan csücsükélve kényelmesen végignézed ahogy leszedi a függönyt?? Párom is sajnos ilyen végignézi ahogy emelgetek, aztán mondja, hogy nem kéne, de takarítani ő se segít... Kiakasztó!
2015. nov. 21. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!