Párom terhes és még este 9kor ilyenre képes. Mit mondjak neki ha ennyire nem vigyázz magára?
Közölte hogy fáj a hasa hányingere van (6 hetes) de még képes volt most este 8 után még szőnyeget tisztítani meg függönyt leszedni és kimosni, a gép is még jár mert mást is mos, még tereget stb.
Szeretném ha vigyázna magára.28F
Függöny leszedésében miért nem segítettél neki?
5 perces munka, de a létrázás miatt nem a legjobb a kismamának. Többi nem gond szerintem.
Én a karácsonyi nagytakarítást csináltam 7 hetesen, 36 hetesen meg festettünk és az után takarítottam.
Semmi baja nem lett senkinek.
Ha úgy érzi nem bírja, nem fogja erőltetni, ne aggódj.
Ezek nem tűnnek vészesnek s ha magasan van a függöny s létra kell (nálunk egy kisszék elég), akkor miért nem szedted le te?
Miért, mit csináljon, meg se moccanjon hónapokig? Nem értem.
Az miért számít, hogy este 9-kor vagy délelőtt csinálja ezeket?
Ugyan már nem beteg.. Szerinted napi 24 órában feküdnie kellenne? Nem tudom miért pánikolnak be az emberek egyből a terhességtől..
Jó is ha most elintézi ezeket én is pakolgatok, takarítok, mert meló mellett karaácsony előtt dunsztom sincs mikor marad rá idő, ki tudja nem-e leszek rosszabul később. (Én 7 hetes vagyok).
A másik meg, hogy egy vetélést nem feltétlenül lehet elkerülni ha otthon fekszik napi 24 órában akkor is lehet, hogy elvetél, mert rosszul fejlődik a baba. Normális fejlődés mellett a gyereknek nem lesz baja kis házimunkától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!