En is jartam terhesseg elott arctisztitasra, kerdeztem a kozmetikusnotol hogy majd ha babat varok, lehet-e menni kezelesre. Azt mondta igen, csak a kezeles vegen, amikor tesz hidratalo kremet, azt nem szabad azzal az ultrahangos (nem tudom potosan ez-e a neve) rudacskaval besugarozni a borbe. De azonkivul mindent lehet. Sot , ajanlatos, foleg, ha problemas a borod. Majd ird meg, mit mondott a te kozmetikusod, mert en is babat varok, es kivancsi vagyok, o mit mond.
2015. nov. 20. 17:13
12/17 A kérdező kommentje:
Rendben,majd megírom mit mondott a kozmetikusom..bízom benne,hogy fog tudni tanácsot adni :)
2015. nov. 20. 17:22
13/17 anonim válasza:
Az arcodra kent anyagok miatt nem aggódnék. (Bár, a neten vannak emberek, akik szerint körmöt festeni se szabad terhesen, de én nem tartozom közéjük.)
Én 24 hetesen már nem tudnék ilyenre menni, mert közben ki kellene mennem pisilni többször és mert a magzatom (ha sokáig a hátamon fekszem), sokat rugdosódik, fájdalmasan.:) De 5 hetes vagy, kb. ma tudtad meg, hogy terhes vagy:)
Viszont a kozmetikusom szerint az arcra kent maszkok segíthetik a szőrnövekedést, ezért ő terhesen nem szeret az amúgy is hormonzavaros terhes vendégeire maszkot tenni. De ez lehet, hogy csak az ő hülyesége, nem tudom.
2015. nov. 20. 18:34
14/17 anonim válasza:
Minden anyag más. meg kell kérdezni lehet-e vagy sem.
Nekem patikai Isotroxin gélem van, amit azonnal félre kellett tennem, mert egyrészt erős, másrészt se terhesen, se szoptatósan nem lehet használni.
Szóval bátran tegyél fel kérdést a kozmetikusnak, nem fognak megenni.
2015. nov. 20. 18:52
15/17 anonim válasza:
Szia tojd le a hülyéket ez az oldal a kérdésekhez van. Én is voltam terhesen és a.wio t hagytuk ki belőle csak.
2015. nov. 20. 22:17
16/17 anonim válasza:
már kint van facebookon, osszátok ti is a képet, ha látjátok :D
2015. nov. 20. 22:22
17/17 anonim válasza:
Én nem megyek kozmetikushoz és a gyantázást is hanyagolom több okból is. Elég alacsony a fájdalom küszöböm a kozmetikusnál és nyomkodásnál,gyantázásnál mindig megfeszült a hasam és a gátizomzatom is. Ha nem vérzel stb akkor mehetsz szerintem, de én nem kockáztattam (igazából még szebb z arcom mint előtte)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!