Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen orvost válasszak Pesten?

Milyen orvost válasszak Pesten?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok de még nincsen orvosom. Köszönöm mindenkinek!
2007. nov. 8. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem tudom mennyire vagy közel a János kórházhoz, de ott ismerek két nagyon jó orvost. Az egyiket csak hírből: Dr Dömötöri Jenő(nagyon jókat hallok róla), a másikat személyesen is ismerem, nagyon kedves, segítőkész, alapos, odafigyel az emberre! Dr Szentkirályi Zoltánnak hívják. Mindkettőnek van szakrendelése a kórházban bizonyos napokon és magánrendelése is: Dömötöri- Deák tér , Szentkirályi - Bem J. utca (Moszkva térnél)

Remélem segítettem! Bolodg babavárást és könnyű szülést kívánok!

2007. nov. 8. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb kórházat válassz, lehetőleg a lakhelyedhez közel. Majd az ottani orvosok közül csemegézz egy szimpatikusat. Néhány szülészorvosnak már saját honlapja is van, így az interneten is körül lehet nézni ezügyben.
2007. nov. 8. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Dömötörit nagyon tudom ajánlani!Meg a Szent Jánosban egy másikat Baltschik doktor.Abban a kórházban szülsz amelyikben jól esik.Mindkettejüket ismerem személyesen,és csak aánlsni tudom őket.ÉN Dömötörit választottam.13 hetes kismama
2007. nov. 8. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én Dr. Domokos Tamás Nándornál szültem a Péterfy Kórházban, annak ellenére, hogy a 9. kerületben lakom. Nagyon meg voltam elégedve a munkájával, a szülésnél nagyon rendes volt és minden nap bejött meglátogatni a kórházba. A varratok nekem abszolút nem fájtak és szépen megstoppolt. A terhesség alatt mindent elmondott és ha kérdeztem részletesen válaszolt. Több vizsgálatot is személyesen ő csinált a kórházban. A kórház nagyon tiszta volt és mindenki, szülésznők, csecsemős nővérek, nőrvérek, nagyon rendes és segítőkész. ÉN mindenkinek ajánlani tudom a Péterfy Kórházat, mármint a szülészeti részét. Nagyon rendben van, annak ellenére, hogy kívülről ramaty állapotok uralkodnak. Dr. Domokos Tamás Nándor Magánrendelője a Bp. 7.ker. Király utcában van. TEl:0613521748 Szerdán és pénteken rendel 17 óra és 20 óra között. Nagyon jó szakember!

2007. nov. 11. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt megtalálhatod sok szülész-nőgyógyász orvos honlapjának linkjét, nézegesd végig az oldalaikat, sokat megtudhatsz róluk:

[link]

2008. febr. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!