4D ultrahang Pesten?
Mi itt voltunk, 10 ezer forint volt. Nagyon készséges, hozzáértő volt a szonográfus. Nem a legjobb helyen van, de nekünk közel volt.
Előtte beszéltem egy olcsóbbnak hirdetett rendelővel (Dori a neve azt hiszem), nagyon nem volt szimpi, teljesen máshogy voltak a dolgok, ahogy a honlapon, a válságra meg egyéb hülyeségekre hivatkozva, át akart verni, és időpontot nem tudott adni, azt mondta, majd előtte pár nappal felhív, hogy mikor megy be, mert kevés a "megrendelés".
Második babánkat várom.
Rengeteg ultrahangon voltunk már, mivel az elsőbabával 4x voltunk 4D UH-n, ezért most a másodikkal is 4x mentünk, hogy igazságos legyen.
Mindannyiszor különböző helyen voltunk, de a leutóbbi volt a legjobb.
Pontosan olyan képeket kaptunk, mint amilyeneket mindig is néztem az interneten nagy vágyakozással,hogy bárcsak nekünk is ilyen éles, jól kivehető képeket adtak volna.
Legutóbb itt voltunk:
A Váci úton.
Üdülési csekket is elfogadnak, ennek külön örültem mert nekünk még maradt egy kicsi.
www.4dgenesis.hu
Kedvesek, alaposak, normál árban vannak.
Mi itt voltunk:
www.4dultrahang.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!