Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D ultrahang Pesten?

4D ultrahang Pesten?

Figyelt kérdés
Árakat is tudnátok írni. Előre is köszönöm!
2011. okt. 17. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Mi itt voltunk, 10 ezer forint volt. Nagyon készséges, hozzáértő volt a szonográfus. Nem a legjobb helyen van, de nekünk közel volt.

Előtte beszéltem egy olcsóbbnak hirdetett rendelővel (Dori a neve azt hiszem), nagyon nem volt szimpi, teljesen máshogy voltak a dolgok, ahogy a honlapon, a válságra meg egyéb hülyeségekre hivatkozva, át akart verni, és időpontot nem tudott adni, azt mondta, majd előtte pár nappal felhív, hogy mikor megy be, mert kevés a "megrendelés".

2011. okt. 17. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!A 3. babámat várom,mind a hárommal 2-szer voltam 4D-sen!Én őket tudom ajánlani: G1 Intézet.Bejelentkezhetsz telefonon,vagy a honlapjukon is.06-1-437-0297,vagy www.babavizio.hu Nagyon meg voltam velük elégedve!20perces vizsgálat,amit felvesznek DVD-re+az ott készített fotókat 1 hónapig le tudod tölteni a Netről+egy képkerettel ellátott általad kiválasztott fényképet is kapsz:)Most úgy tudom Dec. 31-ig 9000 helyett,csak 5999ft.Remélem tudtam segíteni:)
2011. okt. 17. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Második babánkat várom.

Rengeteg ultrahangon voltunk már, mivel az elsőbabával 4x voltunk 4D UH-n, ezért most a másodikkal is 4x mentünk, hogy igazságos legyen.

Mindannyiszor különböző helyen voltunk, de a leutóbbi volt a legjobb.

Pontosan olyan képeket kaptunk, mint amilyeneket mindig is néztem az interneten nagy vágyakozással,hogy bárcsak nekünk is ilyen éles, jól kivehető képeket adtak volna.

Legutóbb itt voltunk:

[link]

A Váci úton.

Üdülési csekket is elfogadnak, ennek külön örültem mert nekünk még maradt egy kicsi.

2011. okt. 17. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:

www.4dgenesis.hu

Kedvesek, alaposak, normál árban vannak.

2011. okt. 17. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi itt voltunk:

www.4dultrahang.hu

2011. okt. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!